|
||
mvö yü müzik dışı özellikleriyle de ön plana çıkarabiliriz ancak bir grubun solistinin sesi olmazsa diğer özellikleri bir şeye yaramaz yani müziği daha ön planda tutmalıyız.harun abinin sesi de tartışılmayacak şekilde güzel ve kaliteli bir solist.BU NEDENLE YAKIŞIKILIĞINI DA ÖN PLANDA TUTABİLİRİZ:)![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
ne yapıyorsunuz arkadaşlar lütfen çok seviyorumdan değil onun başarılarından bahsedin çok haklısın bence sonuçta kalıcı olan fikirleri ve yaptıkları olacak
|
||
|
||
hayranım sesine bir tek sesine mi davranışları düşüncelerii... onun her hareketi mantıklı
|
||
|
||
| bu senede rock'n coke'ta boy göstermiş biricik solistimiz. arkadadaşımın ablası kuliste tanışıp bol bol fotoğraf çektirmiş=) | ||
|
||
| harun tekin rock'n coke'ta he. tek başına napıyo ki kuliste harun abi??? | ||
|
||
sevdiği gruplar yada müzisyenler varsa onları dinleyip tanışmak için gitmiştir belki geçen senelerde de olduğu gibi
|
||
|
||
| resmi de gördüm tamam. bence de sevdiği müzisyenler vardır ki mutlaka onlar için gitmiştir |
||
|
||
bir hafta önce barışarock'ta gördük şimdide rock'n coke ta
|
||
|
||
Harun ve rock'n coke çok garip
|
||
|
||
| Hepimiz rockçıyız hepimiz ünlüyüz! 04 Eylül 2007 Bir önceki festivalden bu yana merakla beklenen Rock'n Coke sona erdi. Festivalden akılda kalanlar; yine coşku, yağmur ve 'rahat rahat' gezen ünlüler oldu. Bu yıl Hezarfen Havaalanı'nda beşinci kez gerçekleşen Rock'n Coke, yine müzik adına unutulmaz anlara imza attı. Her yıl olduğu gibi yine ara ara yağmurlu geçen iki günlük dev etkinlik yerli-yabancı ünlü isimleri ağırladı. Rock'n Coke'un ilk günü Aslı, Gripin, Badly Drawn Boy, Within Temptation'la adım adım yükselen coşku akşam saatlerinde Teoman ve Rashit konseri ile zirveye çıktı. Ardından Chris Cornell ve son olarak The Smashing Pumpkins sahne aldı. Festivalini ikinci günü ise Franz Ferdinand, Manic Street Preachers, Özlem Tekin ve Hayko Cepkin sahnedeydi. ÜNLÜLER ÇADIRDA BULUŞTU Festivalin ilk günü İstanbul çadırında bir ara 'ünlüler buluşması' yaşandı. Festivaldeki tanıdık simalar arasında İzzet Öz, Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin, Şebnem Ferah, Ogün Sanlısoy, Bilge Öztürk, NTV programcılarından Banu Güven ve oyuncu Beste Bereket vardı. İstanbul çadırında ise bir ara Gripin'in solisti Birol Namoğlu, Manga'nın solisti Ferman Akgül ve Kargo'nun solisti Koray Candemir bir araya geldi. 'Hayata Artı' Gençlik Çadırı'nda düzenlenen imza gününe ise Aslı, Gripin ve Rashit katıldı; hepsi festival için özel olarak hazırlanan posterleri imzaladı. sabah 04.09.07 |
||
|
||
Harun ve rock'n coke çok garipbunda bi gariplik yok adam sevdiği bi grubun konserini bi daha nerde bulacak ki gitmiş ne yapsın yanii
|
||
|
||
Ya gariplik şu ; ben (kendi adıma konuşuyorum) morveötesi'nin Rock'n Coke'a karşı olduğunu biliyorum. Ki 5 yıl boyunca bu festivalde çıkmamalarıda "bence" bunu doğrular...Yanlızca ona şaşırdım.E tabii sende haklı olabilirsin
|
||
|
||
galiba kerözde zamaninda the cure dinlemek icin rock'n coke festival alanina gitmis. harunda böyle bir nedenden gitmis olabilir ama ben yinede cok sasirdim...
|
||
|
||
Ya gariplik şu ; ben (kendi adıma konuşuyorum) morveötesi'nin Rock'n Coke'a karşı olduğunu biliyorum. Ki 5 yıl boyunca bu festivalde çıkmamamlarıda "bence" bunu doğrular...Yanlızca ona şaşırdım.E tabii sende haklı olabilirsin ![]() burası zaten doğru. rockn coke kapitalistlerin düzenlediği bir festival. mor ve ötesi de buna karşı bence de bu yüzden hiç sahne almadılar. ama harun abinin orda kuliste olması da içindeki müzisyen sevgisi yüzündendir heralde. |
||
|
||
| Ya bence yanlış yapmış. Madem sahne almıyordu orada bulunmamalıydı. Çok sevdiği bir grup çıkmış olsada yanlıştı bu. Ben bir mor ve ötesi fanı olarak buna karşıyım... | ||