|
||
| tükürdüğünü yalamak denmez bence buna çünkü karşıymış bu doğru ve hiç sahnede almamış bu da doğru..sevdiği bir grup ordaysa dinlemeye gitmesi normal geliyor bana.. | ||
|
||
| bencede tükürdüğünü yalamakla alakası yok bi kere harunun kişiliği buna müsade etmez.. katılmak istemiyor o organizasyona katkıda bulunmak istemiyor ve bu yüzden orada sahne almıyor..(çokta iyi yapıyor) ama sevdiği gruplar gelmiş belki türk gruplardan tanıdıklarına destek olmak için gelmiş bunda yadırgancak birşey yok ... | ||
|
||
| arkadaşlar bu şuna benzer... bir mvö konseri var çokta güzeel bir mekanda fakat sizin mekanın sahibiyle aranız bayağı bir limoni... fakat konser sonrası kulis imkanı vs. her imkanınız var... siz gitmez miydiniz o konsere?... tıpatıp aynısı olmasa da bu hikayede ona benziyor... bence fazla büyütmeyin... orda çıkıp sahne almak başka bir şey sahnenin önünde şarkılara eşlik etmek apayrı... tamam sonuçta oraya para verip giriyorlar... ama kimbilir türkiye'de başka ne zaman konser verirler di mi?...bence bu fırsatı kaçırmak istememişlerdir... |
||
|
||
katılıyorum bi daha nerde bulacak o adamları tabii ki de gidecek bunda bi sakıca yok konuyu fazla uzattık galiba kapatalım
|
||
|
||
| arkadaşlar konu dağılmasın. konuya devam... | ||
|
||
düşünceleriyle faaliyetleriyle kendini her yönden giderek geliştirmesiyle çok takdir ettiğim hayran olduğum kişi.mükemmel sesi zaten ayrı bir konu gerçekten onun için söylenebilecek çok fazla söz var aslında ama toparlamak çok zor konuşmalarını sonsuza dek konuşacağını bilsen bile dinletebilecek bir insan bakışları,ettiği laflarıyla bu adamda gerçekten birşeyler var diyor önemli olduğunu hissediyorsunuz.bu hayran olunacak özelliklerini gerek müziğine şarkı sözlerine de aktarmış bir insan.Duyarlılığı ve olaylara sessiz kalmak yerine bir kişiden ne olur ki diye düşünmeyip seviyeli ve etkiili bir şekilde tepkilerini dile getirebilmesiyle yeri ben de çok ayrı olan şahsiyet.
|
||
|
||
| sesi ve yorumu süper ve güncel konularada çok duyarlı onu zaten çok sevmemin nedenlerinden biri bu.. | ||
|
||
| ayıp olmazmıda çok iyi gördüm harun abiyi. | ||
|
||
doyulacak gibi değil ki... gerçekten klip de süper harun da harika çıkmış klipte.gitarsızken bir garip geliyor bana ama
|
||
|
||
ya ilk başta elleri cebinde aynı teoman tipleri ,ama hoş yav harun abimiz
|
||
|
||
benimde dikkatimi çekti eller cepte ama dediğin gibi yakışmışş abimize
|
||
|
||
Cidden ya ilk anda öyle eller ceplerde gelmesini ve gitarının olmamasını ben de garipsedim ; ama çok çabuk alıştım.... çünkü bi ayrı yakışmış Harun'a ya....
|
||
|
||
feci şekilde yakışmız harun abiye ceket beyaz gömlek klipteki davranışları ve o şarkıyı söylerken yaptığı hareketler daha bi ağır adam yapmış abimizi
|
||
|
||
| bence harun tekin türkiyenin en iyi vokalisti düşünceleri ve siyasi görüşüyle mükemmel bir insan kusursuz biri çok içten ve tatlı tapılası bir insan insan demek biraz az olur adeta bir melek | ||
|
||
feci şekilde yakışmız harun abiye ceket beyaz gömlek aynen yaa çok yakışmışş söylerken yaptığı hareketler klipteki davranışları ve o şarkıyı söylerken yaptığı hareketler daha bi ağır adam yapmış abimizi ![]()
|
||