|
||
| gençlik işte aşık olurlar böyle sevdikleri adamlara. yaptığı işlerden bahsedin arkadaşlar aşkınızdan değil. gün geçtikçe bu forumu aşk doktoru haline getirmeyelim. |
||
|
||
Onun yaşaması için benim ölmem gerekse seve seve ölürdüm. harun abi bunlari duysaydi bence üzülürdü... Vay be ne adammış abartmayın isterseniz sizlerde önemlisiniz belki sizleri umursamıyorlardır bile sizlerde iyisiniz ve onlardan daha iyisini yapabilirsiniz politikada duyarlılıkta .... katiliyorum sana. belki umursamiyorlardir bile. onun icin hic gerek yok ölye ölmeye, kahrolmaya falan... |
||
|
||
| bencede çok saçma adam mesleğini yapıyor ve sen bu adamın mesleğini çok iyi yapmasından dolayı ölmesini istemiyorsun ve kendini hiçe sayıyorsun salaklık bence dipnot:gereksiz kısaltmalardan, büyük harf kullanmaktan kaçınalım |
||
|
||
| onun için dünyanın en iyi sesi demek en doğru tanım olur herhalde... | ||
|
||
arkadaşlar boşuna harun tekin başlığını kliple ilgili yorumlarla doldurmaya gerek yok. bir süre sonra bakınca acaba hangi klipten bahsediliyor denilir. kliple ilgili yorumlarınızı http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,15280.0.html buraya yazın kliple ilgili fikirlerinizde buraya taşınmıştır bilginize..
|
||
|
||
| dün gece de anladım ki o gerçekten harika hem tek başına hem de grubun bir parçası olarak(elysfest07) | ||
|
||
| ya konuyla alakası varmı bilmiyom ama bu konu aklıma çok takıldı arkadaşlarım grubun allaha inanmadığını söylüyor bir bilginiz varsa haberdar edin sevinirim |
||
|
||
ya konuyla alakası varmı bilmiyom ama bu konu aklıma çok takıldı arkadaşlarım grubun allaha inanmadığını söylüyor bir bilginiz varsa haberdar edin sevinirim bunu niye harun tekin başlığı altında yazdın bilmiyorum. inanmıyorsa dinlemeyecek misin? ya da inanıyosa daha mı fazla seveceksin? bu görüşü çıkaran bazı özürlü kesim cambaz şarkısını bu yöne çekmeye çalışmıştır. grubun bu şarkıda televizyon ekranındaki saçmalıklardan bahsettiğini bilmeyen özürlüler bu fikri ortaya atmıştır. böyle birşey yok. |
||
|
||
| dini düşüncelerinden bize ne yani ister inanırlar ister inanmazlar bizi hiç ilgilendirmez yaptıkları işlere bakalım biz | ||
|
||
| ki zaten öyle birşey yok yaptıkları bunu açıklıyo zaten kendileri de belli ediyorlar böyle saçmalıklara inanmamamız gerektiğini,arkadaşlar siz de fazla kızmayın meraktan sormuştur heralde | ||
|
||
| bana öğretilen tüm bu dini meselelerin Allahla kul arasında olduğudur bunu yargılamakta desteklemekte kösteklemekte bize düşmez hem bi diğer yandan meyve veren ağacı taşlarlar | ||
|
||
| ya tabikide ilgilendirmez sadece bu doğrumu diye ister inansınlar ister inamasınlar bEnİm için biRşeY değiştirmez genede cEvAplarınız için teşekür ederim | ||
|
||
| kulaktan kalbe akan ılık ses:>(çok mu nostaljik oldu ne?ama öyle)izlemekten ve dinlemekten keyif aldıgım mükemmel ötesi grubun mükemmel ötesi solisti:> |
||
|
||
kulaktan kalbe akan ılık ses:>(çok mu nostaljik oldu ne?ama öyle)izlemekten ve dinlemekten keyif aldıgım mükemmel ötesi grubun mükemmel ötesi solisti:> mor ve ötesi:)
|
||
|
||
| evet bencede ayrıca düşünceleri ve yaptıklarıda beni çok etkiliyor....of çok tatlı yaaa...aslında hepsini çok seviyorum beenn:) |
||