|
||
Radyo n101deki röportajlarından sonra Harun'un rol yeteneğinin çok kuvvetli olduğunu keşvetmiş bulunmaktayım.Bence bu röportaj mvönün en eğlenceli röportajıydıdı.Harun tiki aksanında konuştu falan çok komikti.Programa katılan bi seyirci Harun'un sesi çok kötüeeeeeeee dedi.(tiki işte)Harun'da inanmiyoruaaaaaaaaaaam' dedi falan filan işte.Sonra bide kıro gibi konuşmaya çalıştı iyiydi ya güzel taklit yapıyomuş çok güldüm yaa off.Çok komik bu çocuk.
|
||
|
||
harunun sesi çok kötüee demedi '' bazen çok kalın çıkıyoo'' dedi ona koptular zaten bu arada o N101 programının kaydı elinde olan var mı acaba tekrardan dinlemek güzel olurdu...
|
||
|
||
ya arkadaşlar elinde Harun'un "Kayıp"dizisi için yaptığı o muhteşem şarkının tamamı olan varmı.Bende bi tane kayıt var ama şarkının çok az bir kısmı konulmuş ve şarkının tam halini hiçbir yerde bulamıyorum lütfen biri yardımcı olsun. kayıp diye bir dizi mi?yeni mi peki?bir de tamamı olan varsa gerçekten yardım edebilir mi?merak ettim nasıl bir şey yapmış HaRuN o harika sesiyle... evet arkadasım o salak dizi bende var eger cok istiyorsan benımle irtibata gec harunun en sacma goruntulerı ve bu kadar igrenc bır sesle soyledıgı sarkıların oldugu diziyi yollarım sana..... |
||
|
||
| HARUN TEKİN HER ZAMAN BENİ ÇOK ETKİLEMİŞTİR.ÖNCELİKLE İNSAN GİBİ İNSAN.HAYATA BAKIŞ AÇISI DA ÇOK FARKLI.SESİ DE TEK KELİMEYLE SÜPER.VE BENCE HARUN GİBİ KİŞİLER DÜNYADA ENDER BULUNUYOR |
||
|
||
| o bir harika çok fazla söz söylemeye gerek yok aslında duruşu işi konuşmaları onun ne kadar kusursuz biri olduğunun göstergesi biz mor ve ötesi fanları cok şanslıyız onun gibi biri var olduğu için iyi ki varsın harun | ||
|
||
| evet iyi ki varsın Harun abim... | ||
|
||
harunun sesi çok kötüee demedi '' bazen çok kalın çıkıyoo'' dedi ona koptular zaten tabi ki.http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,15794.0.html linkinden yükleyebilrsin canım benim.Hadi kolay gelsin.
bu arada o N101 programının kaydı elinde olan var mı acaba tekrardan dinlemek güzel olurdu... |
||
|
||
ya arkadaşlar elinde Harun'un "Kayıp"dizisi için yaptığı o muhteşem şarkının tamamı olan varmı.Bende bi tane kayıt var ama şarkının çok az bir kısmı konulmuş ve şarkının tam halini hiçbir yerde bulamıyorum lütfen biri yardımcı olsun. kayıp diye bir dizi mi?yeni mi peki?bir de tamamı olan varsa gerçekten yardım edebilir mi?merak ettim nasıl bir şey yapmış HaRuN o harika sesiyle... evet arkadasım o salak dizi bende var eger cok istiyorsan benımle irtibata gec harunun en sacma goruntulerı ve bu kadar igrenc bır sesle soyledıgı sarkıların oldugu diziyi yollarım sana..... |
||
|
||
aaa bende ilk defa duydum ..:s evet siteye eklersen çok daha iyi olur...
|
||
|
||
| harun abinin sesi içimi okşuyo bu kadar güzel bir ses olamaz abartmıyorum harika bir sesi var gerçi harun abi herşeyiyle harika bir insan seni çoooo...k seviyorum harun abiiiiiiiiiiii... | ||
|
||
| Canım ya çok seviyorum onu yeni farkettim 28 haziranda doğmuş bende 29 haziranda ay aynı keşke yılda aynı olsa 17 yaşında olmak çok sıkıcı.Burcu yengeç olduğu için duygusal benim gibi.Umarım en yakın zamanda Balıkesir'e konsere gelir... Çok başarılı daha da başarılı olucağına inanıyorum.(Görünmeyenlerin ötesini görüyor ve bize yansıtyorlar.) ( İlerde onun kadar başarılı bir müzik grubu kurmayı çok isterim ) |
||
|
||
çok seviyorum harun abimi çoook güzel bi sesi var o sese bide eşsiz güzellikteki şarkılar da eklenince ortaya muhteşem birşey çıkıyor. ayrıca kendisi çok tatlııııııı:)![]()
|
||
|
||
gerçek bir sosyalistt! hatta komünist!! kendisini çok ama çok severim yıllardır dinliyorum şarkılar müthiş,eleştiriler..herşey var helal olsun KARL MARX ONLARI KUTSASIN türkiyede tek geçerim!!! üzerine tanımam!! |
||
|
||
gerçek bir sosyalistt! hatta komünist!! kendisini çok ama çok severim yıllardır dinliyorum şarkılar müthiş,eleştiriler..herşey var helal olsun KARL MARX ONLARI KUTSASIN aynen türkiye'nin en iyi rock grubu!!! (hatta bir de en yeteneklisi ve en ciddi türkiyede tek geçerim!!! üzerine tanımam!! )
|
||
|
||
geçtiğimiz pazartesi tarafımdan amerika konsolosluğunda görülmüştür kendileri .. vize veren hanımefendinin mütemadiyen siz ne çalıyordunuz sorularından bi güzel bıkkınlık gelmiştir kendisine
|
||