|
||
| ya çok yaylı biri. çok seviyorum harunu | ||
|
||
ya çok yaylı biri. çok seviyorum harunu yaylı demek ne demek ya valla ilkdefa senden duydum |
||
|
||
ya çok yaylı biri. çok seviyorum harunu yaylı demek ne demek ya valla ilkdefa senden duydum
|
||
|
||
ya çok yaylı biri. çok seviyorum harunu yaylı demek ne demek ya valla ilkdefa senden duydum ![]() evet ya neyi kastettin yaylı demekle
|
||
|
||
| ses tonu müthiş konuşma tarzı konuşmaları kurduğu kelimeler sanki seçilmiş gibi çok düzgün ve mantıklı konuşunca boşa konuşmuyor yaptıkları müzik kadar kişiliğiylede harika biri bence... | ||
|
||
ya çok yaylı biri. çok seviyorum harunu yaylı demek ne demek ya valla ilkdefa senden duydum ![]() evet ya neyi kastettin yaylı demekle ![]() Sanırım arkadaş tatlı demek istedi.Klavyeye bakarsanız y ve t harfleri yanyana.Yanlış yazmış galiba |
||
|
||
ya çok yaylı biri. çok seviyorum harunu yaylı demek ne demek ya valla ilkdefa senden duydum ![]() evet ya neyi kastettin yaylı demekle ![]() Sanırım arkadaş tatlı demek istedi.Klavyeye bakıarsanız y ve t harfleri yanyana.Yanlış yazmış galiba
|
||
|
||
| MERHABA BEN BAGCILARDA OTURUYORUM VE BAGCILARDA VERİLEN BARIŞA ROCK KONSERI İLK KONSERİMDİ.ÇOGU ARKADAŞIM ABARTTIGIMI DÜŞÜNSE DE HARUN ABİYİ ÇOK SEVIYORUM.ONUN KATILDIGI TÜM PROGRAMLARI İZLEMEYE ÇALIŞIYORUM.DÜŞÜNCELERİMİ AÇIKÇA HERYERDE HER ZAMAN İFADE EDEMİYORUM.SEN SUS GİBİSİNDEM BİR SÜRÜ ŞEYLE KARŞILAŞIYORUM.UZUN LAFIN KISASI O BENİ, DÜŞÜNDÜKLERİMİ İFADE EDİYOR.ŞARKILARINI İÇERDİĞİ ANLAMLAR İÇİN SEVİYORUM.USLUBU, KİŞİLİĞİ CİDDİYETİ VE GENÇLERE YOLGÖSTERİCİLİĞİYLE BANA ÖRNEK OLUYOR.HEPSİNİ SEVİYORUM.KEŞKE ÖYLE ABİLERİM OLSA!:)BAZI FİKİRLERİM VAR.AMA DAHA ZAMANI VAR.ŞEY BU ARADA BEN SİBEL:) | ||
|
||
| richard ashcroft çok fazla benzediğini düşünüyorum.. | ||
|
||
bence yanılıyorsun harun tekin kendine özgü biri onun gibi birinin bir daha olacağını zannetmiyorum ama richard ashcroft harun'u örnek alıyorsa bilemem!!
|
||
|
||
inamiyorum..![]() nasil harun abimizi o adama benzetirsin... hicte benzemiyor.. bir defa richard cirkin..
|
||
|
||
| o kimmiş ya ben harun tekin ve mor ve ötesi üyelerinden başkasını tanımam benzetilemez onlar tek başlarına idol bence harun kimsye benzemez harika bir insandır şarkıları huzr verir o olmasa ben bu saatte nasıl iyi olabilirdim 1945 harika olmuş ağzına sağlık yine sözlerin sesin şu ağlayan gözlerimde yaralı kalbimde ilaç oldu teksin bitanemsin sağol | ||
|
||
arkadaşlar harun tekinin müzik başarısının yanında siyasi ve spordaki başarısını unutmayalım çok yönlü mükemmel bir insan
|
||
|
||
müzik ve siyasi yönünü biliyorum da sporu ilk defa senden duydum sporda nasıl bir başarı yakalamış (playstation da ne kadar iyi olduğunu biliyorum ama )
|
||
|
||
müzik ve siyasi yönünü biliyorum da sporu ilk defa senden duydum sporda nasıl bir başarı yakalamış (playstation da ne kadar iyi olduğunu biliyorum ama )benim bildigim kadariyla harun abi futbol oynamayi cok sever ve galatasaraylidir.. |
||