|
||
| tek kelimeyle mükemmel biri başarlı biri sesi çok güzel... | ||
|
||
oy birliğiyle kabul edilmiştir:sorun mor ve ötesi fanlarındadır ! ![]() harun abi anlatmak istediğini çok güzel anlatır ama bazen bunu mor ve ötesinden başka kimse anlayamaz.bakın bu bırak zaman aksın'ın teşekkürler bölümünde harun abinin yazdıkları: "sevgiye,ışığa,bana sundukları için prenses',ve anlamadıkları halde,belki de sadce anladıklarını bağırmadıkları için, herkese ve herşeye.." (teşekkürler) hadi anlayında göreyim sizleri
|
||
|
||
| muhteşem bir insan yaa ne güzel bir ses tonu o yaa | ||
|
||
| harun bu zamanda rastlanacak nadir 'dogru insan'lar arasında yer alıyor benim icin. | ||
|
||
slm ya ben bisey merak ediyorum harun takin ve grup elemanları hakkında ateis diyolar dogrumu acaba ya onları cok sevıyorum başta harunumu bıtanem benim herşeyiyle süper yaaaaaaaaaaa o bitane rakipsiz Ya yeter ama ya çok sıktı bu yorumlar.Ya arkadaşlar tamam yeni dinlemeye ya da tanımaya başladınız, olabilir.Ama lütfen biraz araştırıp, düşünüp, tartıpta yorumlayın.Ben bu kadar bıktıysam, onların halini hiç düşünemiyorum. |
||
|
||
| Arkadaşlar bencede bu muhabbet sıktı.Farzedelim ki ateistler siz müziğiyle ilgilenmiyor musunuz allahın aşkına?..Bu tür yorumlarla site sakinlerini huzursuz etmeyelim lütfen. böyle birşey de yoktur.bilginize..! |
||
|
||
| evet arkadaşlar eğer yeni kayıt olduysanız ve yorum yapmak istiyorsanız mümkünse önceden konuşulmuş şeyleri okuyun sonra düşüncelerinizi söyleyin kimbilir mor ve ötesi grubu ateist mi sorusunu sizden önce kaç kişi sordu bunu düşünün ve ona göre yorum yapın LÜTFEN!! | ||
|
||
| bence çok olgun biri düşüncelerini insanlara tam olarak anlatabiliyor |
||
|
||
| harun tekin,gerek düşünceleri,gerek konuşmalarıyla örnek insanlardan biri.ve türkçe yi en iyi kullanan sanatçılardan.emin olun,hayranlarının da öyle olmasını ister. anladınız siz onu;) |
||
|
||
| evet ya türkçeyi güzel kullanmamızı istiyor.hatta ben önce edebiyet veya türkçe öğretmenliğini okumuş sanmıştım.meğer felsefeymiş | ||
|
||
konuşması duruşu sözleri hayata bakış açısı beni büyülüyo tek kelimeyle benim hep örnek alacağım kişilerden birisi ve o bakışı yok mu o bakışı konserde beni bitirdi
|
||
|
||
| çok etkileyici bir sesi var ve hayran olucak bir kişi.. | ||
|
||
HARUN'u anlatmaya kelimeler yetmiyoR ya ;)HER ŞEYi iLE BİrTANE KENDİME ÖRNEK ALDIĞIM TEK İNSAN
|
||
|
||
dün izmir konserindeydim harun her zamanki gibi süperdi yalnız bazı seyirciler çok saygısızdı ya sinir oldum harun birşeyler anlatıyor kızlar bağırıyor "23 23 23" sonra kerem ö. sağolsun sessiz olmaları konusunda uyardı ne olursa olsun çok hoş bir konserdi bayıldım kısacası
|
||
|
||
| Karşımda otursa da saatlerce izlesem, izlesem, izlesem... | ||