|
||
ya harun tekin herşeyiyle mükemmmel ya onu çoooooooooooook seviyorum ya o iyi ki var bitanemsin benim harun bu tarz mesajlar siliniyor arkadaşlar dikkatli olun. 2 defa uyarı alınıyor 3.sünde de sorgusuz atılıyoruz yorumlarımızda daha dikkatli olmaya çalışalım ...
|
||
|
||
Karşımda otursa da saatlerce izlesem, izlesem, izlesem... ben de öyle herkes parça parça iyi yorumlar yapmış..bence her kelimeyi toplasak onu anlatacak daha fazla kelimeye ihtiyaç duyarız.. bu da onun çok yönlü bir kişilik olmasından kaynaklanıyor ...
|
||
|
||
| harun okuyorsa gurur duymuyordur ıyy diyordur bence hakkındaki abukluklarla ilgili:) | ||
|
||
harun okuyorsa gurur duymuyordur ıyy diyordur bence hakkındaki abukluklarla ilgili:) haklısın valla ne diyim
|
||
|
||
| HARUN TEKİN BENCE DİĞER GRUP ÜYELeRİ GİBİ HERŞEYİYLE ÇOK İyİ GALİBA BÖYLEDE DEVAM EDECEK ÖZELLİKLE SESİNİN ÇOK İyİ OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM | ||
|
||
harun okuyorsa gurur duymuyordur ıyy diyordur bence hakkındaki abukluklarla ilgili:) haklısın valla ne diyim ![]()
|
||
|
||
| İYİ Kİ VARSIN HARUN | ||
|
||
| bence sesiyle,kişiliğiyle,karizmasıyla,davranışlarıyla gruba çok şey katıyor ona hayranım bazı söylenenlerin aksine çok da alçakgönüllü umarım hayatımızdan hiç eksik olmaz | ||
|
||
inşallah ne diyeyim
|
||
|
||
| bir insan düşündüklerini nasıl bu kadar mükemmel anlatabilir aklım almıyor.Varsın almasın iyi ki varsın harun | ||
|
||
| mükemmel bir dil bilgisi var. | ||
|
||
| konuşmaları beni benden alan canım abimmm <3 | ||
|
||
morolog arkadaşımızın da dediği gibi adam "Bay Duyarlı" .
|
||
|
||
| duruşu,müziği,düşüncesi... kısacası herşeyi ile farklı | ||
|
||
çok masum bakıyor yaa..canım benim
|
||