|
||
| Bir insan düşünün... Her hareketi ve her söylediğiyle bir şey anlatan ve o anlattığı şeyin altında kitaplardan,ansiklopedilerden daha değerli şeyler yatıyor... Peki bunu başarabilen insan kim olabilir? O kişi Harun TEKİN söz yok... |
||
|
||
| ya gercekden benim idealim Harun-kendinde dunyada en iyi ne varsa var. | ||
|
||
herşeyiyle mükemmel. alçakgönüllülüğü, konuşması, bakışları, sempatikliği çok sewiorum seni harun yaaa.. şarkılarını dinlerken tamamen başka bi aleme dalıyorum anlatamam süpersin sen seni seviyorumm....
|
||
|
||
| tam zamanı adlı programı seyrettim harun abi solistlikten başka sunuculukta çok iyi yaparmış heralde türkçeside çok iyi zaten hastayım harun abime ben. | ||
|
||
üç türk epistemoloğundan biri olduğunu öğrendiğim çok sevdiğim çok sevindiğimnedense ingilizce sınavında anlattığım zat ![]() (diğer ikisi emre ülker ile ege madra imiş ) |
||
|
||
| Harun abinin duruşunu ,boyun ve yüz ifadesini nedense hep günebakan çiçeğine benzetiyorum . onu sevda çiçeği klibinde tanıdığım için acaba klipteki çiçeklerin etkisi varmıdır diye düşünüyorum bu benzetmede ama... yok ya sanmıyorum... günebakan çiçeğiyle harun abi arasında bir bağ var ama çözemedim ışığa duyarlı olmaları da olabilir ne zaman onu görsem aklıma bu çiçek geliyor napıyım
|
||
|
||
Harun abinin duruşunu ,boyun ve yüz ifadesini nedense hep günebakan çiçeğine benzetiyorum . eheheh bu zamana kadar duyduğum ve gördüğüm en ilginç benzetme buydu sanırım onu sevda çiçeği klibinde tanıdığım için acaba klipteki çiçeklerin etkisi varmıdır diye düşünüyorum bu benzetmede ama... yok ya sanmıyorum... günebakan çiçeğiyle harun abi arasında bir bağ var ama çözemedim ışığa duyarlı olmaları da olabilir ne zaman onu görsem aklıma bu çiçek geliyor napıyım
|
||
|
||
| söylediği sözlerle diğerlerini düşünmeye sevk eden insan... | ||
|
||
| çok iyi bir insan | ||
|
||
herşeyiyle aşık olduğum adam çok seviyorum mükemmel biri.sesi de bi başka güzel
|
||
|
||
bir bakışı varki bir alçakgönüllülüğü varki insan karşısında eziliyor
|
||
|
||
| Harun Tekin'e grup arkadaşları içli köfte diyorlar.Sebebi ise duygu olmasındanmış.Bence Harun Tekin'i Derin Esmer'in teşfik etmesi çok güzel olmuş.Onun sesi dinlendirici kulağa çok hoş geliyor.Ama ilk albümle şimdi albümün arsında biraz ses degişiklikleri var.Aradan çok zaman geçtiği için bence Harun Tekin'in sesi daha güzel olmuş.Şunuda söylemek isterim ki zamanla Sami Harun Tekin'in görünümü çok fazla degişmiş.tabi bunda zamanında etkisi var.Çoğu insan onu dışardan ukala, ciddi,kendini beğenmiş biri olarak tanımlıyorlar.Ama görüntüye aldanılmamamlı.Aslında şöyle bir bakıldığında o eylenceli,neşeli,hayatan zevk alan,komik,futbol oynamayı çok seven birisi.Ben onun en çok komikineşeli eğlenceli ve hayattan zevk almasını seviyorum. | ||
|
||
ya nasıl ılgılendırmıyor ... tabıkı ozel hayatları ılgılendırıyor... ben onu sadece sesı ıcın dınlemıyorum kı... bence bu tur haberler fanlarına kotu surprızler yapıyor duydum uzuldum sahsennn
|
||
|
||
| Arkadaşlar bişey sorcam.Antoloji sayfası HARUN'a mı ait??? | ||
|
||
ya nasıl ılgılendırmıyor hangi tür haberler???
... tabıkı ozel hayatları ılgılendırıyor... ben onu sadece sesı ıcın dınlemıyorum kı... bence bu tur haberler fanlarına kotu surprızler yapıyor duydum uzuldum sahsennn ![]() |
||