|
||
| ya harun süper ötesi gerçekten aşırı derecede çok seviyorum kendime onu örnek alıyorum hem başarılı hem müziği kendine başkalarına değil | ||
|
||
Harun Tekin'e grup arkadaşları içli köfte diyorlar.Sebebi ise duygu olmasındanmış.Bence Harun Tekin'i Derin Esmer'in teşfik etmesi çok güzel olmuş.Onun sesi dinlendirici kulağa çok hoş geliyor.Ama ilk albümle şimdi albümün arsında biraz ses degişiklikleri var.Aradan çok zaman geçtiği için bence Harun Tekin'in sesi daha güzel olmuş.Şunuda söylemek isterim ki zamanla Sami Harun Tekin'in görünümü çok fazla degişmiş.tabi bunda zamanında etkisi var.Çoğu insan onu dışardan ukala, ciddi,kendini beğenmiş biri olarak tanımlıyorlar.Ama görüntüye aldanılmamamlı.Aslında şöyle bir bakıldığında o eylenceli,neşeli,hayatan zevk alan,komik,futbol oynamayı çok seven birisi.Ben onun en çok komikineşeli eğlenceli ve hayattan zevk almasını seviyorum. sami harun tekin mi?harunun diğer adı sami mi?ilk defa duydum şaşırdım biraz ama benim de iki adım var normal ama ilginç geldi yine de
|
||
|
||
ya nasıl ılgılendırmıyor hangi tür haberler??? ... tabıkı ozel hayatları ılgılendırıyor... ben onu sadece sesı ıcın dınlemıyorum kı... bence bu tur haberler fanlarına kotu surprızler yapıyor duydum uzuldum sahsennn ![]()
|
||
|
||
| eğer harun ya da diğer mvö elemanlarını magazinde kötü olarak kullanılması bence kötü olur. gerçi harun lafı koyar ama dilerim böyle birşey olmaz... | ||
|
||
kim ne derse desin beni ilgilendirir abi ...harun benim için çok özel bir insan ...insan çok ama çok sevdiği bir insanı neden tanımak istemesin ki...hele bir de sanatçıysa bu kişi..
|
||
|
||
kim ne derse desin beni ilgilendirir abi benim için de öyle çok özel biri ama özel hayatı onun ki zaten onlar bu konuya çok dikkat ediyorlar bu tür magazin konularıyla göz önüne gelmiyorlar neyse ki ...harun benim için çok özel bir insan ...insan çok ama çok sevdiği bir insanı neden tanımak istemesin ki...hele bir de sanatçıysa bu kişi..
|
||
|
||
| o okadar tatlı bır ınsan kıı harun tekını cok sevıyorum sesı olsun hersegıylee ıyıkı var | ||
|
||
Cok hos biri bence birsey var insani hemen ceki veriyor ![]() Hos olmasinin yaninda cokda nazik.. O gün Hamburg konserinden sonra fotograf cekinmek icin kulise girdigimde öncelikle dogum günümü kutlayip sarki patlatmasi süper ötesiydi.. Sadece harun degil Burak, Kerem ve Keröz´de katildilar.. Ama kulise girdigimde sok oldum.. Masada her türlü icki vardi ![]() Ablamin arkadasinin demesiyle Harun o gün biraz ucmustu..
|
||
|
||
bence sahnede cok sempatik bir durusu var, ahh nasil yapiyorsa hemen herkesi kendine cekiyor, cok seker tatli yaaaa , ve sarkilari yorumlamasi da cok hos, cok iyi bir performansi var tüm grubun
|
||
|
||
| harun tekin sesiyle,duruşuyla,düşünceleriyle kendisi gibi oluşuyla ve sayamadığım bir çok şeyi ile mükemmel bir insan... | ||
|
||
| ilk albümün teşekkürler bölümüne göz gezdiriyordum harun abinin yazdıklarından şunlar (hatırladığım): -dağınık ve gürültülü oğluna çok şey öğreten anneme -bu albümün ilk şarkısını herkesten önce dinleyen şirin ötesi kardeşim peline dağınık ve gürültülü oğul
|
||
|
||
ilk albümün teşekkürler bölümüne göz gezdiriyordum harun abinin yazdıklarından şunlar (hatırladığım): evet öyle -dağınık ve gürültülü oğluna çok şey öğreten anneme -bu albümün ilk şarkısını herkesten önce dinleyen şirin ötesi kardeşim peline dağınık ve gürültülü oğul ![]() ben bu yazıyı 3 yıl önce okumuştum o zamandan bugüne harun tekinin dağınıklığı kalmamış...ama gürültülü iyikide çünkü gürültüsünü bize duyuramasaydı ne yapardık bilmiyorum ...
|
||
|
||
| ;)Mükemmel bir insan ;)Onu çok seviyom | ||
|
||
yalnız sözler süper dağınık ve gürültülü kısmına daha çok bayıldım resmen! dream dergide okudum röportajı yapan kişi "mor ve ötesi'ni ciddi çocukların ciddi grubu olarak görenler ağırlıkta" diyor harun da buna cevap olarak "aslında gayet eğlenceli adamlarız sürekli bir geyik muhabbeti durumu vardır aramızda."diyor bence de gayet eğlenceliler hatta patlican konserlerinin istanbul ayağında mvö de vardı orada melis kerem k. abiye birşeyler soruyor o arada da harun keröz abiye iki kulak yapıyor gerçi sizler de izlemişsinizdir ama çok gülmüştüm ve hala aklıma geldikçe gülüyorum bir de kerem k. ile harun'un yaptığı o komedi tartışmalar var çatlıyorum resmen ve bunları bile bile hala daha nasıl gruba (en çok da harun'a) laf ediyorlar anlamıyorum kısaca çekememezlik (aklıma geldi yazdım neredem çıktı ben de bilmiyorum )
|
||
|
||
arkadaşlar harun arada bir gözlük takıyor ya,gözlük numarasını bilen var mı ya?herhalde dinlendiricidir gözlük..yani 0.50 falandır yani benimki öyle de
|
||