|
||
| harun çok iyi bi solist ya hatta benim için en iyisi | ||
|
||
| harun tekin mükemmel bir insan yaşam felsefesine bayılıyorum bu arada o gözlüğünü çok fazla kullanmıyo sadece çalışırken falan sanırsam dinlendirici |
||
|
||
| Sesi insanı son derece rahatlatıyor.Dinlemekten çok keyif aldığım bir ses gerçekten. | ||
|
||
| hayranları tarafından mesaj yağmuruna yakalandığım şahsiyet ... böö | ||
|
||
| üç türk epistemoloğunun en tatlısı | ||
|
||
| Çok seviyorum en harika performansı cambaz klibinde bayılıyorum ona | ||
|
||
| Sesiyle, durusuyla... Herseyiyle mukemmel biri, cok seviyorumm kendisini ![]() |
||
|
||
hayallerime küsmüyorum sayesinde ..varlığı benimde varlığım..
|
||
|
||
| Harun tekin çok kültürlü;çok zeki ve müzik kariyerinde çok başarılı siyaset ve sanatı birleştiren başarılı örneklerden biri | ||
|
||
Harun tekin çok kültürlü;çok zeki ve müzik kariyerinde çok başarılı siyaset ve sanatı birleştiren başarılı örneklerden biri arkadasa katiliyorum.. harun abimiz iste..
|
||
|
||
| hiç bir boş kelimesi yok yaa süpeeerrrr... | ||
|
||
| sadece yaptıgı müzikle degil fikirleriyle de harika bir insan. . . | ||
|
||
| harun tekin sesiyle, yorumuyla, duruşuyla, kişiliğiyle çok sevdiğim sanatçılar arasında birinci sıradadır.gerçekten mükemmel bir insan | ||
|
||
Kısacası herşeyiyle mükemmel bir insan.
|
||
|
||
Alıntı 213. alkol alınca tadından yenmeyen, güzel kafa aşk sakızı, romeo gibi sanat harikalarını sokak ortasında seslendirmekten çekinmeyecek kadar doğal olabilen, felsefe, siyaset, güncel politika konularında kapışması keyifli eğlence adamı. ekşi'de yazıyordu görünce koptum ve sizlerle paylaşmak istedim sevgili seyirciler (luna s daughter, 16.11.2007 15:25 ~ 15:26) ama harun'u o halde düşünemiyorum
|
||