|
||
süpermiş gerçekten ama o halini hiç görmediğim için başka yorum yapamayacağım
|
||
|
||
ya sarki söylerken bu kadar tarz olabilirmi bi insan müthis harun cok seviyorum tarzini hic te degismedi 10 yildir
|
||
|
||
| hayrun abi sen nerdeysen ordayiz sarkilariniz la ayaktayiz bize ilham veriyorzunuz insallah bende grubumla sizin gibi cikariz cem and friends |
||
|
||
ya perşembeleri yayınlanan bir program var dream tv'de "emin misin değil misin" diye janset vardı bu hafta izleyemedim neyse pazartesi tekrarını izlerim dedim janset için harun ve kerem ö. ile konuşmuşlar ama hiç bir şey anlayamadım çünkü programı yine unuttum ortalarına doğru yakaldım izleyen falan varsa anlatabilir mi??? bu arada programa koltuk ekleyip bir gün de mor ve ötesi'ni çağıracaklarmış
|
||
|
||
| sahne duruşuna hayran olduğum şahıs | ||
|
||
| Ya su Pelinle ilgili olarak Harun Tekinle Sorgun icin beraber olduklarini saniyorum yani baska bi durum duymadim... |
||
|
||
| GEÇEN YIL ISPARTA DAKİ BİR PROGRAMDA İZLEDİM GRUBU. HARUN GRUP İÇİNDE İLGİMİ EN ÇOK ÇEKEN KİŞİ. SAHNE DURUŞU VE YORUMU HARİKA. | ||
|
||
bana müziği sevdiren , hayata döndüren kişi ...
|
||
|
||
Ya su Pelinle ilgili olarak Harun Tekinle Sorgun icin beraber olduklarini saniyorum yani baska bi durum duymadim... anlayamadım yhaa =(=( [/b]
|
||
|
||
| arkadaşlar haberiniz vamı mor ve ötesi Eurovisionkatılıyor ben karaları her ne olursa onlara yakışır ve en doğrusunu bilirler ve her zaman yanlarındayım | ||
|
||
arkadaşlar haberiniz vamı mor ve ötesi Eurovisionkatılıyor ben karaları her ne olursa onlara yakışır ve en doğrusunu bilirler ve her zaman yanlarındayım o mesajlarını buraya yazabilirsin.http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,17102.msg134609/topicseen.html#msg134609
|
||
|
||
harun cok süper ya sarki söyleme sekline bayiliyorum cok seviyorum harunu
|
||
|
||
| Duruşuyla,görüşüyle,müziğiyle,yolun açık olsun Harun ve Ötesi .. | ||
|
||
Çok bilgili..biraz entellektüyel bir yapıya sahip..Ama rock tutumuna saygı duyduğum solistimiz ![]() Magazine pek karışmaz,sert cevaplar vermez,beyefendi...vs..diye devam eder |
||
|
||
diğer grup üyeleri gibi harika bir kişlik. ![]() |
||