|
||
harun abi bence sesiyle fikirleriyle ciddiliğiyyle aslında herşeyiyle özel
|
||
|
||
| Harun Abi bi tane ya onu çok seviyorum.Benim en büyük idolüm.Gerçek sanatçı, duyarlı, ciddi, kültürlü, entellektüel.Özelliklede diksiyonuna ve ciddiliğine hayranım. | ||
|
||
| harun tekin çok duyarlı en çok hoşuma giden özelliğinden biridir bu ayrıca ve sesi çok güzel onu dinlemeyi çok seviyorum |
||
|
||
| evet sesi çok güzel ayrıca görüşleri de çok hoşuma gidiyor gsli olmasaydı daha iyi olurdu ama olsun yine de seviyorum:) | ||
|
||
| ben de çok seviyorum |
||
|
||
Harun çok şeker,çok tatlı biri Çok seviyom onu.Yaptıkları her işde başarlı biri:DHARUN'u sevmiyelim de kimi sevelim??(BURAK,KEREM,BURAK abide öyle)
|
||
|
||
| kişiliği ve fikirlerini beğeniyorum.... | ||
|
||
Ya su Pelinle ilgili olarak Harun Tekinle Sorgun icin beraber olduklarini saniyorum yani baska bi durum duymadim... anlayamadım yhaa =(=( [/b] |
||
|
||
| fikirleri ve politik tavrı bana komünist qelio adamım işte bidenemsin abi laf yok harunuma |
||
|
||
içli köfte duygulu insan
|
||
|
||
ses müthiş görüntü zaten harika daha ne olsun
|
||
|
||
| sahne performansı çok iyi mvo en iyisi denicek kadar iyi gerçi onlar bir bütün ama | ||
|
||
arkadaslar harun tekin kadar önemli dürüst ve sesi ile kafamızı dinlandiren bir insan varmı tartısmamıza greek bile yok bence harun tekini ve gurubu olan mor ve ötesi(kerem özyeğen,burak güven,kerem kabadayı)yı cok seviyorum ve her zaman olduğu gibi yeni albümünü hayranlıkla bekliyoruz bide artık istanbulda bi konser vermesini istiyoruz.
|
||
|
||
| HARUN SEN MÜKEMMEL BİRİSİSİN SENİ ELEŞTİRENLER BENCE İLK KENDİLERİNE BAKMALI | ||
|
||
| sesi harika hatta inanılmaz. sahnede yüz ifadeleri onun duruşuna ayrı bi güzellik katıyorr. |
||