|
||
sesi çok huzur veriyor. tv'deki kız,balıklar. ayrıca son albümde sesini duyunca çok heyecanlandım .hele dooldu içim bölümü harika. çook özlemişim
|
||
|
||
| şirket klibinde çok güzel çıkmış | ||
|
||
çok güleryüzlü yahu sürekli mutluluk saçıyor etrafına... boyu da bayağı uzun... sesi de güzel daha ne olsun
|
||
|
||
kesinlikle çok güler yüzlü, sesi de harikaa
|
||
|
||
her büyük gruba bir Burak Güven lazım. Biliyorsunuz Bulutsuzluk Özlemi'nin basçısının adı da Burak Güven...
|
||
|
||
| burak güven jazz-sever mi? bilmiyoruz. ama ben onu her zaman bu müzikle bir düşündüm.neden de bilmiyorum.müzik bilgisi onu böyle bir yere rahatlıkla götürebilirdi..ışığı.sahnede duruşu orada kendini unutuşu ensturumanına dokunuşu çılgınlığı ya da yalnızca müziğe ve hayata yaklaşımı ile aklımda onu öyle bir kaideye koymama neden oluyor.bilmiyorum. |
||
|
||
| sesi insanın ruhunu okşuyor. Ağlatıyor, güldürüyor, heyecanlandırıyor.. öyle bir insandan akıl almak isterdim.. o sözleri yazan insan bir şeyler biliyor demektir. | ||
|
||
çok saf ve çocuksu bir sesi var.büyülenmemek elde değil.şarkıcı çocuk'ta coştuğum kadar hiç bir şarkıda coşmamışımdır ben.mucize,balıklar,tv'deki kız,sonu belli hepsi benim için çok değerli şarkılar.
|
||
|
||
| Bazı insanlardan Burak Güven'in söylediği şarkılar Mor ve Ötesi'ne yakışmamış yorumlarını duyduğumda kahroluyorum.Burak Güven'in sesi bazen Harun Tekin'den bile güzel çıkabiliyor.Hatta söylediği/yazdığı şarkıları da gayet güzel. Ayrıca kendisi mükemmel bir bassist.O gitarı taşıyabiliyor onla herşeyi yapabilir. Konserlerdeki seyirci coşkunluğunu üretebilen bir insan...Hele ki konseri onun önünde izlersen.... Ayrıca o giydiği kapriler de çok hoşuma gidiyor
|
||
|
||
| Sempatik bir o kadar güzel sesli kültürlü gayet uzun boylu uğur adında bir kedisi olan çevre dostu insan. |
||
|
||
| burak deyince aklıma çiçek,böcek,kuş,doğa falan geliyor.çok sempatik ve etrafa süper neşe saçıyor... | ||
|
||
Çok içten,sempatik ve çok neşeli birisi..Melek sesli insan..
|
||
|
||
| ya konserlerde acayip derecede pozitif enerji saçıyor etrafına çok güleryüzlü ve sempatik,ayrıca gitarda iyi olduğu kadar şarkı söylemedede çok iyi bence,son albümde onunda söylemesi güzel olmuş | ||
|
||
burak seni çok takdir ediyorum. her zaman güleryüzlüsün, çevrendekilere pozitif enerji saçıyorsun valla bravoo sesin çok güzel mersin konserinde çok süperdin. hepinize o kadar bağırdım ama sesimi bir türlü duyuramadımm neysee hepinize tekrardan başarılarr
|
||
|
||
| boyunun 1.90 olduğuna inanasım gelmiyor. o kadar çocuksu ki sesi bile daha ergenlik çağına girmemiş erkek çocukların sesi gibi. benim de aklıma burak güven denince börtü böcek, doğa, sevgi, hayatın güzel yanları falan geliyor. sempatik biri | ||