|
||
| aslında adamı seviyorum ama çalış tarzına hiç ısınamadım ne biliyem biraz daha süslese çok iyi olacak | ||
|
||
O, duyguları ile süslüyor diye bir felsefe yapacağım.Ama seni tatmin etmeyecek, ama benim için öyle çalarken gitarından çok yüzündeki ifadeye odaklanıyorum ben.
|
||
|
||
çok sevimli.duruşunda bir büyümeyen çocukluk var.onu görünce gülümsemek geliyor içimden.
|
||
|
||
konserde en önde ilk şarkı çalmaya başladığı zaman ben arkadaşa mesaj çekiyordum ve gülerek ne yapıyorsun ya konser başlayacak dediği günden beri severim
|
||
|
||
| ben de konuşmak isterdim onla... heralde insan depresyona girdiği zaman ona en iyi gelen şey burak güven'le biraz sohbet etmek olur. yüzünü görenin gözü gönlü açılır zaten ![]() ışıltı saçıyor sanki, hep bir gülümseme hep bir neşe nerde bizde o günler... |
||
|
||
hayatım boyunca gördüğüm en güleryüzlü insan burak abi...
|
||
|
||
Gerçekten çok neşeli birisi.Ve çok uzun
|
||
|
||
çok sevimli.duruşunda bir büyümeyen çocukluk var.onu görünce gülümsemek geliyor içimden. ![]() aynen o kadar şirin ki athena-mvö konserinden beri onu görünce hep gülüyorum : ) o kadar zıpladı o kadar oynadı ki : ) o konserden beri ailem için mutluluk ve burak için de mutluluk diye dua ediyorum
|
||
|
||
| yns_emre, sen hepsiyle fotoğraf çektirdin galiba helal olsun... Ee, boyu gerçekten 1.90 var mı? iyi zıplıyor mu?? |
||
|
||
| 19 EKİM 1975 DOĞUMLU, BJÖRK DİNLEYEN, HERMAN HESSE OKUYAN VE SIKI BİRACILARDAN OLDUĞUNU DUYDUĞUM MÜKEMMEL KİŞİ... | ||
|
||
Evet canım hepsiyle fotoğraf çektirdim hem de bir kaç tane bagetlerini aldım.Nedense o kadar heyecanlanmadım onların sakinliği beni bile sakinleştirdi.Çok fazla konuştuk, ayrıntılara girmek istemiyorum.Burak'ın boyu uzun gerçekten ama şşş Kerem Özyeğen'in boyu küçüktü.Ama yakışıklı yani.Sen de öyle bir soru sordun ki iyi zıplıyor mu diye ne bileyim o boyla zıplar herhalde Basketçi gibi zaten.İnşallah bir gün siz de tanışırsınız...
|
||
|
||
yns_emre, sen hepsiyle fotoğraf çektirdin galiba helal olsun... Ee, boyu gerçekten 1.90 var mı? iyi zıplıyo mu?? evet gerçekten iyi zıplıyor uzun zamandır bir konserlerine gitmek nasip olmadı...yaşadığım yere ne kadar uzak olsa da kuruçeşme'ye gitmeyi düşünüyorum.
|
||
|
||
Gerçekten çok neşeli birisi.Ve çok uzun ![]() evet çok uzun yani yakından görmedim hiç ama fotoğraflarda falan harun'la kerem ö.'yle kıyaslandığında gerçekten de uzun olduğunu anlıyorsun... fotoğrafda da gerçekten çok sevimli çıkmış...
|
||
|
||
| o hep sevimlidir zaten... bir tanecik burak abimiz o
|
||
|
||
arkadaşlar burak abi hakkında elinde fazla bilgisi olan var mı ben bir evli olduğunu biliyorum bir de 1976 doğumlu nerrde doğdu, nerede okudu falan ayrı bir biyografisi yok mu
|
||