|
||
Forumda bir çok ayrıntı var onun hakkında.. İstersen onları takip et, istersen internetteki sınırsız kaynakları tara, aynı sonuca varacaksın.
|
||
|
||
bence grubun en sempatik üyesi çok sevimli ve uzun boylu olan kişilik
|
||
|
||
GÜZEL İNSAN...
|
||
|
||
bence burak güven'in kafayı bulmuş bir hali var fotoda eee bira hastası sonuçta şişede durduğu gibi durmuyor velet
|
||
|
||
arkadaslar ablam burak abinin hastası acaba elinizde hafla bilgisi olan varmı ben bi evli olduğunu biliyorum birde 1976 doğumlu nerde doğdu nerede okudu fln ayrı bir biyografisi yokmu forumda bir çok ayrıntı var onun hakkında.. istersen onları takip et,istersen internetteki sınırsız kaynakları tara, aynı sonuca varacaksın ![]() ![]() w değil v! |
||
|
||
| gülüşü çok güzel ona gülmek çok yakışıyor sakal ve hafif uzun saç da öyle | ||
|
||
sevecen ,alçak gönüllü bir o kadar da şakacı komik insan...bu ilgini unutmayacağım umarım hep böyle sevecen ve sıcak olursun
|
||
|
||
| "yalnız şarkıcı"yı dinlediğimde sesine haksızlık yaptığımı "sonu belli"ye bakarak sesi hakkında bayağı kötü şeyler düşündüğümü fark ettiğim kişilik. | ||
|
||
| http://www.morveotesi.com/fotograf.tsp?al=getir&veri=Galeri&bilgi=sergi&do=resmigoster&gid=26&pid=1440&dizilim=isim_azalan yaa şuradaki asalete bir bakın
|
||
|
||
Yani. ![]() Bursa'daki konserde çok güzel söylemişti şarkıyı, hayran kaldım.Sesi gerçekten güzel.
|
||
|
||
| ya burak abi gerçekten iri yarı ama sahnede normalde olduğunun 3 katı kadar.devleşiyor yani o da diğerleri gibi.. | ||
|
||
Eminim öyledir. ![]() One Love Fest'teki performanslarını izledim şimdi, Kerem K.'yi bile coşturdu, baterinin önünde hopladı, zıpladı, dört döndü. Yani sırf konserlere bakıp nasıl bir insan olduğunu anlıyoruz.
|
||
|
||
| kuruçeşma arena konserine gittim..geçen gün..burak güven için ezildim yahu..kalpden rahatsızlandım....değer mi...değer!'.. o gerçekten çok basarılı.. |
||
|
||
kuruçeşme arenada'ki konserde süperdi burak güven. sonu belli'yi bu kadar mı güzel söyler? ama ben balıklar'ı söylemesi için gözünün içine baktım ama söylemedi
|
||
|
||
Seviyorum Burak'ı valla çok eğlenceli biri
|
||