|
||
| bence alemin bassçısı yaaa:)) | ||
|
||
| bir kaç sene önceki konserinde sanki o anda sahnede olmak ve gitar çalmak onu sıkıyormuş gibi bir duruşu vardı... | ||
|
||
| Burak Güven tahminlerinizden de öte...türlü uğraşlardan sonra cep telefonunun numarasını buldum... tabii tutup da rahatsız etmedim en başta... ama son albüm çıktığında ve ben "sonu belli"yi dinlediğimde daha fazla dayanamayacağımı anladım ve ona bir mesaj attım... tabii cevap yazmasını hiç beklemeden yaptım ben bunu... zaten umudum da yoktu... çünkü o güne kadar ona çok ulaşmaya çalıştım ama ondan hiç karşılık almamıştım... konser öncesi ve sonrası konuşmalarımız haricinde... mesajı attıktan yarım saat sonra odamın içinde bir mesaj sesi yankılandı... ben bezmiş bir şekilde telefonumu elime aldım... aklımda isimler dolanıyordu... kesin en yakın arkadaşım "..."dır mesaj sahibi derken ekranda Burak'ın numarasını gördüm... bana yazdığı mesajı okudum ve telefonu geri aldığım yere bıraktım... zaten fonda "Sonu Belli" ve telefonumda Burak'ın mesajı... sabaha kadar aynı şeyi tekrarladım... telefonu al... mesajı oku... geri yerine koy... "Sonu Belli" fonda... telefonu al... mesajı oku... "Sonu Belli" fonda... şimdi düşünüyorum da bu insanı çıldırtabilir bile... mesajı da şöyle başlıyordu: ben de sana teşekkür ederim........ ve şöyle bitiyordu: orda teneke belki altın... evet gerçekten doğru... onun olduğu her yerde tenekeler altın kıvamında ve tadında... | ||
|
||
Ya o enerjisi,etrafa neşe saçması yok mu o güzel sesinden bizi mahrum etmediği içinde teşekkürü bir borç bilirim
|
||
|
||
| Burak 1 tanedir yaaaaaaaaa | ||
|
||
sahnede hem döne döne hareket etmek suretiyle bizi güldüren, hem de gitarıyla coşturan güzel insan
|
||
|
||
ya burak'a bayılıyorum ben onunla beraberken valla ne kadar eğlendiğimi anlatamam
|
||
|
||
| EN ÇALIŞKAN GRUP ÜYELERİNDEN BİRİ.BİLDİGİM KADARIYLA EVLİ. | ||
|
||
| evet her zaman güleryüzlü çok iyi çalıyor ayrıca | ||
|
||
Mor ve ötesi'nin çok sempatik ve cana yakın üyesi, iyi ki bu gruptasın ve iyi ki seni tanımışız
|
||
|
||
| Çok doğal biri gibi ,takdir ediyorum. | ||
|
||
çok sempatik bir kişilik...
|
||
|
||
ya insanlar genelde tek bir şeyi iyi yapabilirler ya mesela iyi bir politikacıdır ama iyi bir baba değildir falan gibi burak hem iyi şarkı söyler, güzel çalar artı enerjisi muhteşem ya örnek biraz uç oldu sanki ama anlatmak istediğim şeyi anladıysanız ne mutlu bana yani sonuç olarak burak bir tane
|
||
|
||
| arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. burak güven hangi takımlı bilen var mı? bilen varsa ya buraya yazsın ya da maileme atsın olur mu? meraktan soruyorum... takım meraklısı değilim ama... | ||
|
||
| burak güven galatasaraylıdır... | ||