|
||
| çok sakin biri gördüğüm kadarıyla dışarda görsem ve mvö üyesi olmasaydı kendisi kesinlikle rockçı demezdim:))))) kendini mvö'ne kattılarından ötürü kutluyorum.... kişiliği,hareketleri,gitarı ile örnek insan;)))) |
||
|
||
ya insan burak güvene baktığında bir an olsun derdini unutuyor.eğer mutsuzsa yüzünde tebessüm oluşuyor.çok sıcak ve sempatik.
|
||
|
||
Hiç sinirlenmeyecekmiş gibi geliyor bana, onu bağırırken düşünemiyorum.![]() |
||
|
||
| Ben de düşünemiyorum.Grubun neşe kaynağı, sabah güneşi, güzel insan. | ||
|
||
| bu adamın sinirlenmesi çok zor ya... gittiğim her konserde gülüyor ama hiç durmadan kuruçeşme arenadaki konserde burak güvenin hemen önündeydim "sonu belli"yi söylerken bile gülüyordu... | ||
|
||
her eve lazım valla.günümüzde böyle insanları bulmak zor
|
||
|
||
26sında Marmaris'te buluşucağız nihayet Burak ile Beraber yelken yarışına katılacağız Çok mutluyum valla anlatamam
|
||
|
||
ne zamandı ki burakın doğum günü
|
||
|
||
| 19 ekim di. | ||
|
||
çok şeker tatlı sahneye cok yakışan gülümsemesi yüzünden eksik olmaması gereken yegane insan seside güzel bu arada
|
||
|
||
| Çok sempatik, güleryüzlü insan.. | ||
|
||
| burak abi 75 li.grubun en büyüğü. | ||
|
||
| evet.19 ekim 1975 | ||
|
||
| Merhabalar, Yaklaşık bir yıl önce kendisine imrenerek bas gitar çal(ış)maya karar verdim; ama buna karar vermeme sebep olan şey de; hem fiziki, hem de karakteristik olarak benzeşmemizdi. Tamam, 1.90m boyum olmayabilir; ama en ve boy orantısı, yüzdeki unsurlar vs vs. tıpkısının aynısı! Neyse, "Bas gitarın bana kazandırdıklarını aslında kendisine borçluyum." da diyebilirim. Ne olursa olsun bu sebepten dolayı kendisine minnettar kalacağım. Ayrıca; gruptan en çok tanımak, muhabbet etmek ve muhabbetimi arttırmak istediğim kişidir kendisi. Eğer olur da, bu yazdıklarımı okursa; kendisine en derin saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.
|
||
|
||
| şirin ötesi .. | ||