|
||
| çok sempatik:) Özellikle de sesi çok güzel | ||
|
||
| sonu belli şarkısını söylemek yakışmış ona aslında harun abi söylesede olurdu ama yinede çok sempatik birisi ve fanlarına gayet iyi davranıyor | ||
|
||
| Merhabalar, Fanlarına çok iyi davrandığına şüphem yok; ama o kadar e-posta ve iletiden sadece bir e-postaya cevap geldi. Tabi hak veriyorum kendisine de; ama bir yandan...
|
||
|
||
Burak abiyi çok seviyorum.röportajlara göre doğacı, gezmeyi tozmayı seven biri.tam kafadengim.keşke tanışabilseydim, iyi arkadaş olurduk herhalde.zaten kedisi de var.ben de çok severim kedileri(pıtır-benim sokak kedim )zaten sesi de çok güzel Burak abinin.bir o yönden farklıyız, benim sesim biraz çırtlak kaçıyor .
|
||
|
||
burak abi sevilmez mi ya.şeker ötesi insan.acayip pozitif enerji veriyor.
|
||
|
||
bas gitarı çok güzel çalıyor ve büyük düşlerdeki sonu belli şarkısını çok güzel söyledi devamını dilerim...
|
||
|
||
şirin ötesi bir insan yaa benim de hamsterım vardı adı uğurdu onun uğur olma sebebi farklı ama ondan sonra aldığım kedinin uğur olma sebebi ....
|
||
|
||
GÜZEL SESLİ DEV ADAM... ![]() ŞİRİN ÖTESİ..ÇİKOLATA TADINDA...DOYUM OLMAZ ONA.. |
||
|
||
| sesini ,solistinden daha çok beğendiğim eleman | ||
|
||
| grubun en uzunu olma ünvanına sahip çok çocuk ruhlu ve de sempatik tavırlarıyla herkesin beğenisini toplayan elemanı. | ||
|
||
| burak güven çok şeker ve sempatik geliyor bana!! | ||
|
||
| çok hoş çok sempatik bir isim.. | ||
|
||
bence de süreklı gülüyor, boy da almış başını gidiyor
|
||
|