Burak abi çok komik, hep gülen, bizi de güldüren, sinirli görmemizin imkansız olduğu biri. ayrıca kendisi çok alçakgönüllü ve duygusal biridir evlidir. bana göre dünyalar tatlısıdır, çocuk kadar sevimlidir, kısaca elma şekeridir o sesi çok güzeldir ve çocuklarda duymaya alıştığımız masumluğu taşır içerisinde. dinlerken bizi kendimizden geçirir... ah o 1.90 lık boyun 5 santimini bana verse dünyalar benim olurdu uzundur ama ona çok yakışır bu, karizma hesabı sahneye çok yakıştığını düşünüyorum, şarkı söylerken bile yüzünün o güzel ifadesini koruyor. hele bir de o boyla zıplayınca gel de hayran kalma en sevdiğim hayvan kedidir ve burak abimizin uğur adında "gül kendine belgeseli"nde görebileceğimiz çok şirin bir kedisi vardır. benim de kedimin adı minnoş ama 7 senedir benle nerdeyse minnoşum allah korusun ölürse bir dahaki kedimin adı uğur olacak en çok sohbet etmek istediğim insanlardan biridir çünkü ondan çok şey öğreneceğime inanıyorum. gelsin bana ses eğitimi de versin ayrıca onun doğacı, çevreci kişiliği gerçekten takdire değer. en önemli nokta ise: şarkı sözleri çok anlamlı, bizi başka dünyalara götürüyor ve o şarkı söylerken bir an hayattan kopuyoruz... Sonu Belli, Şarkıcı Çocuk, Balıklar, Tvdeki Kız, Mucize?... bu şarkılarda ben gerçekten bambaşka hissediyorum. bir insan nasıl bize bu kadar güzel duygular aktarabilir tek bir kelimeyle bile? ya burak abi sevilmez mii?? bir tanecik abim o benim grubun en sıcak insanı en önemli yönlendiren biri ise şu: o harika bir şarkı yazarı!! hem söz yazma konusunda hem müzik konusunda çok usta... burak abinin tek bir kötü yanı yok ve her tarafından yetenek fışkırıyor... hep böyle kalması dileğiyle... 
bu arada lütfen kerem ö. mü daha iyi yoksa burak mı daha iyi zıplıyor diye anlamsız tartışmalara girmeyin...
|