|
||
| eşi çok şanslı onun gibi bir eşşş!... umarım güzel bir evlilikleri vardırr..o güler yüzü hiç gitmesin ... | ||
|
||
büyük düşler için çekilen fotoğraflarda kendisini davul çalarken görebiliyoruz eline çok yakışmış bagetler acaba gerçekten çalmayı biliyor mu yoksa öylesine mi oturmuş başına davulun
|
||
|
||
| en güzel sesli bassçı odur herhalde... ve de en güler yüzlü olanı... |
||
|
||
| evet kesinlikle en güler yüzlü bassçı odur heralde... | ||
|
||
| "Mor ve Ötesi'nden Burak'ın ise korsan mp3 CD'si var." bu cümle mor ve ötesi fanta'yla turneye çıktığı zaman radikal gazetesinde 05/07/2003 tarihinde çıkmış bir yazıdan alındı arkadaşlar. |
||
|
||
| alper tekin'in gruptan ayrılmasıyla gruba katılan ve alper kadar başarılı ayrıca sempatik birii... | ||
|
||
"Mor ve Ötesi'nden Burak'ın ise korsan mp3 CD'si var." bu cümle mor ve ötesi fanta'yla turneye çıktığı zaman radikal gazetesinde 05/07/2003 tarihinde çıkmış bir yazıdan alındı arkadaşlar. olabilir.kimin korsan mp3'ü yok ki şimdi burak abi hakkında kötü mü düşünmemiz gerekiyor, ne yapmalıyız ben de anlamadım? hem yazının tamamını okumadan bir yargıya varmak da yanlış
|
||
|
||
| kötü düşünmemiz gerekmiyor tabiki de.yazının tamamı da röportajlar bölümünde fanta turnesi(radikal) başlığında var.bir şey yapmamız gerekmiyor yani.okurken dikkatimi çekti ve yazdım.buraya yazdığımız her şey için bir şey mi yapmamız gerekiyor ki? :-/ | ||
|
||
"inan bugünlerde geçecek" insanı
|
||
|
||
grubumuzun uzun boylu, güzel sesli, sempatik basçısı
|
||
|
||
çok sevimli,çok şeker,çok harika bir insan...
|
||
|
||
| İzmir konserinde gözümü ondan alamadım süper yaa |
||
|
||
iyi ki var dediğim tek dost'um
|
||
|
||
| Kısacası, beyfendi, güzel ahlaklı, sempatik ve bass'ta sayılı kişilerden birisi Burak Güven..... | ||
|
||
| Bas gitarist kimleri tanıyorsunuz, bilmiyorum; ama "sayılı kişilerden" demek yanlış olur, kanımca. Sizin için öyle olabilir; ama genelleme yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum. "Burak Güven"i ve "bas gitarist Burak Güven"i ben de çok beğeniyorum; ama "bas gitar" konusunda "sayılı kişilerden" olmak için daha önünde uzun bir yol olduğunu düşünüyorum. Saygılar, Utku. |
||