|
||
Kendisini sigara içerken gördüğüm ve çok üzüldüğüm biricik abimiz. Umarım gözlük numaram büyümüştür ve ben yanlış görmüşümdür.
|
||
|
||
Sesi çook güzel!Ve de çok sempatik yav!
|
||
|
||
| ya tek soyleyebilecegim güleryüzlülügü hic 1 zaman kaybolmaz boy konusuna da gelince bence de cok uzun olmali ekranlardan gördügüm kadariyla |
||
|
||
| saçlarını biraz daha sallması gerekiyor konserlerde araya gitmesin ben bir de bijen rahimi'yi saçlarını çok seviyorum | ||
|
||
| harun bi sözünde 1.90 demişti burak için | ||
|
||
| adamda hiç kasıntı bir tip yok resimlerde cidden zaten o boyla bir de kendini kassa vah vah vahhhh | ||
|
||
hayatta her şeye rağmen her zaman gülmesini bilen şeker tadında abimiz
|
||
|
||
ÇOK GÜLER YÜZLÜ BU ÇOK BELİRGİN ![]() BİR DE SÜPER ÇALIYOR VE HAVAYA SOKUYOR İNSANI
|
||
|
||
çok güler yüzlü bir insan..neden hep gülüyorsun diye sormuştum o da direk napıyım gülmeyeyim mi dedi.bende ııı tamam gül demiştim
|
||
|
||
1.90 kadar var maşallah selvi boyludur kendisi.
|
||
|
||
| Bütün grup üyeleri gibi o da işini düzgün yapıyor. |
||
|
||
| ghetto konserinde bir an kendisini kaybedip akustik konserde olduğunu unutmak isteyen sevgili grup üyesi.çok severim kendisini. | ||
|
||
| her zaman gülüyor ya benim bile her zaman güldüğüm söylenir ama o bende daha çok gülüyor umarım her zaman güler =)) | ||
|
||
| yılmaz ne kadar şanslısın ki hep gülümseyen bir insanla bir melekle resmin olmuş...onu çok seviyoruz biz... | ||
|
||
| balıkları her dinlediğimde kendisine bir kez daha hayran olduğum kişi süper bir ses beni dinlendiriyo....... |
||