|
||
Kendi boyunda biriyle resim çekilme fırsatını çok nadir yakalayabilen bir kişi
|
||
|
||
kafama esiyor valla.ben kesin burak abiyi de çizicem. yani onu öyle çok seviyorumki....onu anlatmaya kelimeler yetmez,onunda gülümsemeleri bitmez!
|
||
|
||
konserde insanları çok çoşturyor.güler yüzlü bir insan sesi çok güzel en son kasetlerinde de kendisi de bir şarkı söylemiş ayrıca tv'deki kız şarkısını çok beğeniyorum güzel seslendirmiş...
|
||
|
||
adamın gerçekten muhteşem bir sesi var etkiliyor insanı çok kötü balıklar nasıl bir şarkıdır ya..
|
||
|
||
ahh balıkları kimse bu kadar güzel söyleyemezdi herhalde yaa...çok sevecen ve güleryüzlü umarım hep güleer
|
||
|
||
amerika başbakanı bush un burcuyla burcu aynı olan kişi çok hoş
|
||
|
||
düşünceleri de çok uyuyordu zaten
|
||
|
||
BenDe Kerem Kabadayı'nın söleyidlerine katılıyorum Neşeli :..
|
||
|
||
| Dünyadaki en güzel erkek ismi, Burak demek ayrıcalık demek, yüksek özellikli, kabiliyetli, samimi olan demek, Burak olan kişiyi sevmek yürek ister, ruh ister, müthiştir Burak. (bakınız: güzel, dünya, sevmek, erkek, emek, demek, adak, hişt........................ çok yazan olmuyor bir yerde buldum bunu buraya ekliyeyim ve olay bitsin dedim :Dmüthiştir burak
|
||
|
||
kimse yazmamış sonra hakkaten burak okursa bana kızacak re re ,diye
|
||
|
||
bence benim başlığımda geyik dönmüyor diye sevinebilir bile ki nasıl olsa girmiyordur üzülmeyin o üzülür diye sesine gelince ben burağın sesini çok farklı düşünmüştüm ilk gördüğümde kalın falan ama pamuk gibi sesi
|
||
|
||
bence benim başlığımda geyik dönmüyor diye sevinebilir bile ki nasıl olsa girmiyordur üzülmeyin o üzülür diye ben de çok farklı düşünmüştüm.çok daha iyi olabilirdi.yani bilemiyorum sesi bir çocuğunkine benziyor.ama rock müziğe yumuşak şeyler pek yakışmıyor.adı gibi rock olmalı.biraz sert.
sesine gelince ben burağın sesini çok farklı düşünmüştüm ilk gördüğümde kalın falan ama pamuk gibi sesi |
||
|
||
Evet çok tatlı bir sese sahip Burak Abi. Onun güleryüzünün içinden de böyle ses çıkması normal zaten. Sesini sertleştirirse içtenliği bozulmaz mı? Madem rock sert olucak adam hiç gülmesin. Olur mu öyle şey canım, Burak Abimiz böyle gayet iyi.
|
||
|
||
| Rock müziğe vokal yapmak için sesin sert olması gerekmez, ki aynı grup içinden örnek vermek gerekirse Harun'un sesi de oldukça yumuşak. Yani hatta daha bile iyi oluyor bu durum. Sert soundun üzerinde o vokal çok okşayıcı ve tedavi edici gibi geliyor kulağa... | ||
|
||
Burak ın boyu grup üyelerinin diline çok dolanıyor:) örneğin bi videolarında sahne arkasındalar ve bir futbol kalesi var..harun içine giriyor top tutuyor gbi yapıyor,sonra burak giriyor içine harun da ''abi bunu buraya dik zaten geçemez top mop adam kaleye sığmıyor''![]()
|
||