|
||
Balıklar'ı ne güzel söyledin öyle yine ya
|
||
|
||
mor ve ötesi grubunun bana göre en sempatik ve en tatlı üyesi.sonu belli,mucize,balıklar...dinlesem dinlesem bıkmam
|
||
|
||
| burak abi gerçekten iyi bir bassçı. | ||
|
||
Harun'un tabiriyle "kodu mu oturtacak" bir cüsseye sahip olmasına rağmen o kadar sakin, o kadar huzurlu, o kadar ne yaparsanız yapın keyfimi kaçıramazsınız diyen bir görünümü varki hayret ediyorum ve onun bu iç huzurlu halini kıskanıyorum ![]() ayrıca da tabiki çok başarılı ; ama ben ön vokal olmasını istemiyorum ... geri plandayken sesi daha hoş geliyor kulağıma
|
||
|
||
O şarkı sözleride içine attıkları vesilesiyle çıkıyor zaten.
|
||
|
||
geçen hafta pazar günü akşam bostancı'da gördüğüm, elinde su şişesi bulunan ve suyu içmeyip onunla oynayan, kırmızı ayakkabılı insan. uyuşuk uyuşuk giderken anneme birden yüksek sesle "aaaa, mor ve ötesii, burak abi, burak güven" diyip yolun ortasında durmama, annemin de "hani nerde, hangisi" diye yolun ortasında durup çevresinde aranmasına neden olmuştur. ancak ben anneme onu göstermeye çalışırken kendisi çoktan gitmiştir, ben de bu yüzden konuşamamışımdır.
|
||
|
||
burak ı çok seviyorum çok iyi bir müzisyen zeytinli rock fest te süperdi
|
||
|
||
o kadar neşeliki yanındakileride böyle yapıyor.adam gitarını bile gıdıklıyor daha ne olsun?
|
||
|
||
o kadar neşeliki yanındakileride böyle yapıyor.adam gitarını bile gıdıklıyor daha ne olsun? ![]() gıdıklıyor çok yaratıcı oldu ya.hakkaten doğru diyosun çok hakim gitarına burak abi. |
||
|
||
| sesi o kadar güzelki dinlediğim zaman öyle bir huzur veriyor ki insana... o yüzden ruhen kendimi kötü hissettiğim zaman dinliyorum tercihim ise balıklar oluyor genelde ayrıca çok başarılı da bir bassçı atlamadan olmaz diye dedim |
||
|
||
| ya onun o konserlerdeki hoplayıp zıplamasını o güler yüzüne ve mükemmel ses tonunu çok seviyorum:D:D | ||
|
||
| hem çok neşeli hemde çok iyi bir basçı. | ||
|
||
burak abi mor ve ötesi fanlarına çok iyi davranıyor. hatta en iyi davranan o çok seviyorum onu
|
||
|
||
| Yüzünü her gördüğüm de bana mutluluk,umut veren Mor Ve Ötesi üyesi.Ben sesini çok beğeniyorum.Benim gittiğim konserde de şarkı söylemişti ve sesi bana yeterince huzur verdi... | ||
|
||
| bence burak güven kendisini başarısından çok samimiyeti ve içtenliğiyle ortaya koyan biri en takdir edilacek üyelerden biri onu çok seviyorum | ||