|
||
Zaten çok sempatik. Bir de saçlarını uzatınca çok daha hoş oluyor.
|
||
|
||
ben ne kadar kötü bir durumda olsam bile burak abiyi görünce hemen gülümserim. o kadar sekerki...![]() evet saclarini uzatinca cok daha hos oluyor.
|
||
|
||
| kimsenin sevmediği kadar çok sevdiğim dünyanın en tatlı insanı diyebileceğim, konserlerde o kadar içten ki, hayranlarıyla hoplayıp zıplayan, hep gülen muhteşem bir pozitif enerjiye sahip insan.. tanışmak, konuşmak için her şeyi yapacağım tek insan! ne oldu, nasıl oldu bilmiyorum ama ben aşığım onun her haline.. 8x4 sponsorluğunda make your move party'de "burak burak" diye bağırmaktan sesim kısılmıştı.. tam yorulmuşken burak bana bakarak taklidimi yaptığını görmek çok mutlu etti aynen şunları söyledi "buraaaaaak buraaaak.. nee!!" hopluyor, zıplıyor, gülüyor gözünüzün içine bakabiliyor, durup sizi izliyor, şarkıları beraber söylüyor.. bir insan başka ne ister ki.. bütün mvöfan üyeleri de aşıktır eminim olunmayacak gibi değil çünkü.. sesi muhteşemdir.. o kadar saf ve bir o kadar temiz bir sese sahiptir ki keşke daha çok şarkısı olsa diyor insan. ALLAH bağışlasın sevdiklerine, hep mutlu, huzurlu olsun!! ![]() p.s: vee; ne olur ALLAH'ım onu bir yerde yakalamayı kısmet et ![]() ya buraaaaak çok seviyorum yaaa öyle böyle değil!!
|
||
|
||
mübarek yüzlü adam
|
||
|
||
mübarek yüzlü adam ahaha süpermiş ![]() burak abi çok tatlı ya konserlerde hele hem kendi coşuyor hemde bizleri coşturuyor
|
||
|
||
bir kot dükkanında(isim vermiyeyim reklam olmasın ) bakıp bakıp yanına bir türlü gidemediğim zat ben ona baktım o da sevgili eşiyle kot seçti ama tezgahtar kızların bile bi anda yüzü gülmeye başladı adam her yere neşe getiriyor ya canım çok tatlı ve farklı bir yüzü var
|
||
|
||
| anlamıyorum bu adam evli olduğu halde neden mor ve ötesi her yerde hiç birimiz evli değiliz deme ihtiyacı duyuyor... | ||
|
||
anlamıyorum bu adam evli olduğu halde neden mor ve ötesi her yerde hiç birimiz evli değiliz deme ihtiyacı duyuyor... belki yanlış biliyorumdur ama rolling stone'da öyle yazıyordu bir de aylin aslım teşekkür bölümünde burak- ebru güven yazmış
|
||
|
||
anlamıyorum bu adam evli olduğu halde neden mor ve ötesi her yerde hiç birimiz evli değiliz deme ihtiyacı duyuyor... belki yanlış biliyorumdur ama rolling stone'da öyle yazıyordu bir de aylin aslım teşekkür bölümünde burak- ebru güven yazmış ![]() |
||
|
||
onaa gülmeeek çok yakışıyorrrr
|
||
|
||
| evet burak abi evli hatta eşinin adı da ebru... | ||
|
||
Burak evliydi ama boşandı... en azından ben öyle biliyorum ![]() sonuçta evli olsa neden sürekli Ebru'yu yok sayıp evli değiliz desinler... Ebru yakar morları
|
||
|
||
o zaman yeni boşandılar daha geçen sene evliydi
|
||
|
||
eee daha geçen gün eşiyle pantoloncuda gören vardıı o nasıl iş
|
||
|
||
yahu albümde burak abinin tşk. bölümünde canım ailem yazıyor inşallah boşanmamışlardır üzüldüm yahu.hem kutlay arkadaşımız da eşiyle gördüğüne göre.bu işte bi tuhaflık var kafam karıştı zaten kördüğüm dinliyorum hala çözemedim şarkıyı kafam karışık yahu.
|
||