|
||
arkadaşlar birinci ağızdan öğrenmediğimiz sürece bu konu hakkında ne desek boş bence. konu çok uzadı gibi, dahada uzatmamanızı rica ederim
|
||
|
||
eee daha geçen gün eşiyle pantoloncuda ya uzatmayalım da ben göreli baya oluyor bir seneden fazla olmuştur yani ben öyle dergilerde falan yazana göre dedim eşi diye ama uzatmayalım tamam gören vardıı o nasıl iş ![]()
|
||
|
||
İki cümleyle bile sevindirmeyi başarabilen güzel insan...
|
||
|
||
| burak gerçekten çok cana yakın,sıcak bir insan...onu çok seviyorum,çok içten yaa | ||
|
||
| sarki söylerken bile gülümseyen, mor ve ötesi'nin en sicak üyesi.. cok seker ya.. ![]() daha hic onunla tanisma firsatim olmadiysa bile acaip seviyorum onu. burak abim benim.
|
||
|
||
| arkadaşlar burak güven evli.. en azından 2 ay öncesine kadar öyleydi ve eminim halada öyle... bu tartışmayı kapatmak en iyisi.. hem bizi özel hayatları değil işleri daha çok ilgilendirmeli.. neredeyse iki sayfalık bu konuşmaları okursa üzülmez mi burak? "evli mi? değil mi?" inanın önemli değil.. harun'un boş anına gelmiştir büyük bir ihtimalle.. boşverin bunları, onu seviyor muyuz? EVET.. yaptığı işi seviyor muyuz? EVET.. eeee
|
||
|
||
| burak abimiz uslu bi cocukkk !! | ||
|
||
dün gece peyote de sakin in partisi vardı orada gördüm burak güven i sohbet ettik fotoğraf çekildik burak abiyle de tanıştım çok keyifliydi ya
|
||
|
||
| bay gülücük seni çok seviyorum | ||
|
||
| gülüşüne taptığımmmm insancıkımmm severim sayarımmm <3<3<3 | ||
|
||
| burak abim ilker ben hatırlasın belki , en kısa zamanda görüşmek üzere | ||
|
||
burak abiye mail atılıyor sandın heralde
|
||
|
||
adını duyduğumda bile yüzümü kamaştıran gülümsememi ortaya çıkaran bir insan mesleğini çok başarılı bir şekilde yapıyor ...iyi ki varsın burak abi
|
||
|
||
| bencede harika bir insan çok neşeli birisi özellikle gülümsemesi harika. | ||
|
||
| evet ya bende burak güven denilince ister istemez gülümseyiveriyorum sonra diyorlar bana ne iğrenç suratın var bende dil çıkarıyorum daha bir iğrenç,daha bir ben olayım diye. | ||