|
||
adı çok karızmatik bikere soyadı da çok sempatik bence....
|
||
|
||
| acaip havalı bi insan! ama bu özelliği hoş aslında | ||
|
||
tabi bass çıların çoğu da havalı oluyor genelde [ benim gibi ]
|
||
|
||
ayrıca bass pedal ve prosesörü de çook iyi kullanıyor Bu yetenek Kurban'ın Bassçısında bile yok
|
||
|
||
Ne güzel bir şey insanların sizi gülümsemenizle hatırlaması... Şanslı insan Burak Bey...
|
||
|
||
| gülen meleğimizin bir özelliğini daha fark ettim: zarafet ... erkeklerde pek olmaz bu özellik.olsa bile kendini göstermez.ama burak abide açıkça ortaya çıkıyor..çocuk adam,gülen melek,zarif adam... burak güven işte! |
||
|
||
acaip havalı bi insan! ama bu özelliği hoş aslında ben hic havali oldugunu düsünmüyorum acikcasi..gerci tanisma firsatim olmadi burak abiyle ama röportajlardaki, programlardaki vs. konusmalari gayet mütevazi diye düsünüyorum.. ama eger dis görünümü kastediyorsan evet cok havali..
|
||
|
||
acaip havalı bi insan! ama bu özelliği hoş aslında ben hic havali oldugunu düsünmüyorum acikcasi..gerci tanisma firsatim olmadi burak abiyle ama röportajlardaki, programlardaki vs. konusmalari gayet mütevazi diye düsünüyorum.. ama eger dis görünümü kastediyorsan evet cok havali.. ![]() |
||
|
||
| Burak Güven diğerlerinin de dediği gibi havalı görünmüyor dışarıdan zaten havalıda degil:D.Burak Güven doğayı ve dogal şeyleri seviyor.kendini biraz dengesiz olarak tanımlıyor.Kırlarda dolaşmayı,denizi,bisiklete binmeyi seviyor.Burak Güven gördüğüm kadarıyla çok neşeli biri olarak görünüyor.Genelde fotoğrafların çoğunda tebbesümle olsun,gülerken karşımıza çıkıyor.Onun sesi çok güzel,berrak ve dinlendirici(harun tekininkide öyle)aynı zamanda albümlerde onunda şarkılarının olması çok hoşuma gidiyor.En çok balıklar şarkısını seviyorum. | ||
|
||
Bencede sürekli gülümseyen biri. Gecen Bochum da tanisma firsatimiz olmustu ben heyecandan ne yapicagimi sasirdim yaninda titreyip duruyordum oda bana tamam tamam birsey yok sakinles dedi. burak abim yaw
|
||
|
||
gerceketn sahnede cok sempatik bir durusu var, grubtaki en güler yüzlü olani desem dogrudur , gecen konserde tek basinada bir sarki söyledi, öbür grub üyeleride calmistilar, tek basinada cok iyi bence
|
||
|
||
| BURAK GÜVEN ÇOK SEMPATİK İYİ BİRİNE BENZİYOR BALKLAR ŞARKISINI ÇOK İYİ YORUMLAMIŞ BU ŞARKI GRÇEKTEN İNSANI ALIP UZAKLARA GÖTÜRÜYOR AYRICA SESİ İNSANA HUZUR VERİYOR KENDİSİYLE HİÇ TANİŞMADIM UMARM BİRGÜN TANIŞMAK KISMET OLUR | ||
|
||
| idolüm (= . | ||
|
||
Burak Güven diğerlerinin de dediği gibi havalı görünmüyor dışarıdan zaten havalıda degil:D.Burak Güven doğayı ve dogal şeyleri seviyor.kendini biraz dengesiz olarak tanımlıyor.Kırlarda dolaşmayı,denizi,bisiklete binmeyi seviyor.Burak Güven gördüğüm kadarıyla çok neşeli biri olarak görünüyor.Genelde fotoğrafların çoğunda tebbesümle olsun,gülerken karşımıza çıkıyor.Onun sesi çok güzel,berrak ve dinlendirici(harun tekininkide öyle)aynı zamanda albümlerde onunda şarkılarının olması çok hoşuma gidiyor.En çok balıklar şarkısını seviyorum. evet katılıyorum ..bir de dikkatimi çeken burak abi fotoğraflarda hep kameraya bakıyor çok mutavazi ve sevimli gözüküyor
|
||
|
||
| acayip sekilde sempatik duruyor ya ve ben öyle duruslu insanlari severim yani tanimadan sevdiriyorsa kendini gerisini siz düsünün... cokta iyi bence isinde gayet yakisiyor bu güzel grubumuza;) |
||