|
||
| sempatik | ||
|
||
bu adam şarkı söylerken ben çok mutlu oluyorum ya çok tatlı,sıcak birine benziyor..tanışma şansına nail olamadım ama..cam ekrandan da olsa o samimiyeti,kağıtdan da olsa o gülüşü hissettim...
|
||
|
||
| Ekrandan izlerken elimi uzatsam dokunacakmışım hissini veriyor =) | ||
|
||
Çok sempatik çok canayakın burak abi
|
||
|
||
grubun smilie si
|
||
|
||
Mesela şarkı bitti ya gitarın telini tutuyor bi bırakıyor ya o hareketine bayılıyorum yaa
|
||
|
||
O gülünce sahnede güller açıyor mübarek çok şeker, çok canayakın ya =) Süper coşturuyo insanı Çok seviyorum Burak abimiiii <3 !! yüzündeki tebessüm hiç eksik olmaz inş =)
|
||
|
||
yüzündeki o şirinlik karşısındakilere de sıçrıyor.diğer abilerim gibi Burak abimi de çook seviyorum.
|
||
|
||
yüzündeki o şirinlik karşısındakilere de sıçrıyor.diğer abilerim gibi Burak abimi de çook seviyorum. şinsilik muskası!!
![]() |
||
|
||
birtane yahu birtane bağcılar konserinde bütün konser gülüştük yahu yaptığım her harekete güldü be kardeşim yok böyle bişi sanırım bende komiktim neyse çokça sempatik
|
||
|
||
| cok sempatık ve yerinde duramıyor | ||
|
||
grubun smilie si arti bir insan bu kadar sirin olur gruba ayri bir hava katiyo.. ![]() süpersin burak abi o gitari hep konusturuyorsun)) |
||
|
||
burak abi çok tatlı ve çok sempatik ya
|
||
|
||
Burak ![]() Çok şeker maşallah. Şarkı söylerken onu çok mutlu görüyorum bilmiyorum belkide bana öyle geliyor ![]() Şeker insan seni
|
||
|
||
| vayy çok severim herşeyiyle mükemmel biri demiyorum ama björk dinlemesine şaşırdım yaa neden diye sormayın çok şaşırdım ilginç geldi |
||