|
||
yan gözle bakani oldugu yerde cizebilicek kadar cok sevdigim, biricik burak abim..
|
||
|
||
Smiyle'm benim
|
||
|
||
Powertürkte Fuat abi deyişi çok hoştu.
|
||
|
||
Powertürkte Fuat abi deyişi çok hoştu. bence tokalaşması çok hoştu boy bakımından yani ![]() ..
|
||
|
||
Canım benim dün çok tatlıydı yaaa Selvi boylum
|
||
|
||
| burak abi dün yine cok süperdi bu adamda ne boy var ya smilie hep gülümsüyor ya bu kadar mi olur ![]() hep böyle gülümse insallah abicigim seni kocaman forumca seviyoruz
|
||
|
||
Powertürkte Fuat abi deyişi çok hoştu. bence tokalaşması çok hoştu boy bakımından yani ![]() ..doğru onu yazmayı unutmuşum ![]() tokalaşma bölümüne de fuat abi deyişine de bayıldım ![]() çok şeker
|
||
|
||
burak güven olmasa çok somurtkan bir grup olacakmış mvö iyi ki var
|
||
|
||
burak güven olmasa çok somurtkan bir grup olacakmış mvö iyi ki varyok ya ötekilerde aslında öle ama belli etmiyorlarr ![]() buraktan sonra kerem ö. geliyor sonra da harunla kerem birlikte geliyorlar.. aslında her ne kadar somurtkan gözükseler de hepsi çok şekerler ![]() ne biliyim bana somurtkan gelmiyorlar
|
||
|
||
halleri tavırları çok sempatik biri yahu çok severim kendilerini(diğerleri gibi ) insanın kucağına alıp bebek gibi sevesi geliyor sığmaz ama orası da ayrı ![]() |
||
|
||
halleri tavırları çok sempatik biri yahu çok severim kendilerini(diğerleri gibi ) insanın kucağına alıp bebek gibi sevesi geliyor sığmaz ama orası da ayrı ![]() Öyle deme asude..Ne canı var çocuğun?Zaten minicik
|
||
|
||
halleri tavırları çok sempatik biri yahu çok severim kendilerini(diğerleri gibi ) insanın kucağına alıp bebek gibi sevesi geliyor sığmaz ama orası da ayrı ![]() Öyle deme asude..Ne canı var çocuğun?Zaten minicik ![]() nasıl kaçtı Burak abicimin minikliği gözümden eşşek asude şaka bir yana Burak abicim bir tane
|
||
|
||
| Bugün bir daha anladım ki... Burak abiyi ne de çok severmişim! Gülümsemesi de kalbi gibi kocaman aslında,mutluluk mu,mucize arzusu mu,nedir anlamadım ama...Olsun. İyi ki varsın,ve iyi ki de mvö grubundasın. |
||
|
||
| o çok tatlı.. |
||
|
||
powerturkteki ödül alırken duruşunu çokk beğendim..çok sevimli gerçekten
|
||