|
||
çok sempatik en sevdiklerimden gruptan
|
||
|
||
Burak abinin duruşu bile sempatik.Hürriyet gazetesindeki resimde çok güzel çıkmış .Çok hoş çıkmış.Zaten onun her duruşu,her bakışı bakan insanda bir tebessüm uyandırıyor.
|
||
|
||
dün rüyamda gördüm yaa sarılıyordum,imza alıyordum ,hayırdır
|
||
|
||
| gülmesi çok hoş ya burak abiimin. | ||
|
||
dün rüyamda gördüm yaa sarılıyordum,imza alıyordum ,hayırdır inşallah gerçek olur hepimiz için ![]() .. benim burak güven le tanışma fırsatım olsaydı ona armağan ettiğim şiirimi ona okutmak isterdim(merak edenler amatör yazarlar köşeme bakabilirler ) çünkü güler yüzlülüğüyle gerek şiirlerim olsun gerek diğer yazılı ve sözlü girişimlerime canlılık veren ve içimde bir gülümseme uyandıran.. bir insan
|
||
|
||
| cok tatlı cok şirin..(= gülüşü yeter zaten abimin hehe =) | ||
|
||
| annem en çok onu seviyor gruptan çok sempatik buluyor .gülüşü , tavrı,hareketleri çok sıcak birisi. çok iyi kalpli. arenaya geldiklerinde annemle tam onun önündeydik çok şekerdi ))))))) | ||
|
||
dün rüyamda gördüm yaa sarılıyordum,imza alıyordum ,hayırdır ![]() Ne demek sariliyordum felan.. Merve Rumeysa keserim seni.. Bu tarz rüyalari sadece be görebilirim Burak hakkinda.. Görüyorumda.. ![]() Duymiyim bir daha.. ![]() Biricik abim benim ya.. Güler yüzü hic solmaz insallah.. ![]() |
||
|
||
Rumeysanın gazabından korunun Felak okuyacağım ![]() Yiğidin dırınım ![]() Rüya deyince kendi psikopat rüyalarım aklıma geldi neyse ![]() Gözlerindeki parıltı hiç kaybolmasın Burak abimizin (enişte mi diyeyim? )Hep gülümsesin. Kürşat Başar'ın programında da çok hoştu
|
||
|
||
| en sempatik grup üyesi | ||
|
||
| bende dün rüyamda gördüm; odama gelip kapının üstüne bişeyler yazıyodu.sonra abi siteye gircenmi dedim.aç girerim dedi.sonraa cep telefonumu aldım, vidyoa cektim onu konuşurken.insanlar hakkında bişey anlatıyordu.ondan sonra uyandım ama acayip mutlu uyandım.sanki cep telefonumu açsam onun vidyosunu izliycekmişim gibi gerçi harunun videosu var ama bu aralar sık görüşemiyoz rüyalarda ama sağlık olsun
|
||
|
||
bende 2 gecedir rüyamda görüyorum dün gece delinin klibi çıkmışdı ondan önceki gecede yeni albümleri çok mutlu olmuştum
|
||
|
||
| burak abi sadece gülsün yeter.gülmesi çok hoş çok sempatik. | ||
|
||
burak abi sadece gülsün yeter.gülmesi çok hoş çok sempatik. bıyıklı iken gülmesi harika ya
|
||
|
||
| her zaman çok sempatik ve çok komik bir duruşu var burak abimin. | ||