|
||
sempatik ,cana yakın ,güler yüzlü ,güzel sesi biricik abiciğim
|
||
|
||
burak abi sadece gülsün yeter.gülmesi çok hoş çok sempatik. bıyıklı iken gülmesi harika ya ![]()
|
||
|
||
| konserlerinde "balıklar"ı söylerken bitiyorum ben abime yaaa... | ||
|
||
Valla benim gözümde1. dir çok şeker keşke abim falan olsa
|
||
|
||
| Burak abi de süper bir insan diyecek birşey yok onun için.Onunla da tanışmayı çok ama çok istiyorum..... | ||
|
||
| Yaşlandığında balıkçı veya çiçekçi olmak istediğini belirten,böyle bir dünyada her daim gülmeyi becerebilen,sevgisiyle bana da umut aşılayan,beni de kendi gibi hop hop hoplatan canım abim...İyi ki varsın ve her zaman yanımda ol. | ||
|
||
konserlerinde "balıklar"ı söylerken bitiyorum ben abime yaaa... kesinlikle.harika söylüyor ve yüz ifadesi ayrı bir hava katıyor.şeker şey ya.
|
||
|
||
gül kendine burak abi
|
||
|
||
deli'nin klibinde saçı çok hoş olmuş!!abim yaa!!konserlerde gülüşüne ben de bayılıyorum..çok cana yakın herkesle göz teması kuruyor
|
||
|
||
ben onu ciddi olurken düşünemiyorum bile... şeker insan sesi de güzel sanat insanı (burcu gereği de öyle olması gerekiyor zaten... mütevazi,hoş,SAKİN vs.)
|
||
|
||
izmir konserinde sürekli gülüşümüze sevimli gülüşüyle yanıt veren süper tatlı insan ![]() yanımdaki arkadaşları ayartıp küçük sevgilim de elimizle kalp yaptık.ama gelin görün ki harun tekin bu şarkıyı gözü kapalı söylüyor burak abi bizi gördü,sonra eğilip harun a baktı,sonra bize bakıp güldü. ![]() |
||
|
||
| süper bi abimiz | ||
|
||
selam yaa bencee çokk tatlııı olmuşş delinin klibindee zaten hep öyle ve de benim idolümm şu ana kadar bir konserlerine gidemedim umarım en yakın zamanda giderim onları çok seviyorumm yaa bu arada burak abiminn alnının sol tarafında bir morluk var nolmşşş orasınaa?bu arada eşi çok şanslı bir insannnn
|
||
|
||
| yaa mükemmel birisi ya bayılıyorum SAHNEDE ÇOŞTURUYOOOO.... | ||
|
||
ben burak'a bayılıyorum yaaaaa grup içinde en çok sevdigim kişi burakkkkkkkk
|
||