|
||
yaa milet bşş sordumm bilen yokmu lütfenn
|
||
|
||
yaa milet bşş sordumm bilen yokmu lütfenn ![]() o başında ki morluğu daha kimse bilmiyor sanırsam .....................
|
||
|
||
yaa milet bşş sordumm bilen yokmu lütfenn ![]() o başında ki morluğu daha kimse bilmiyor sanırsam ..................... (saka)ay ne tatliydi burak abim bugün yine kiyamam ona ya kim morartmis anlini onu bir bulim bende onu morartcagim ![]()
|
||
|
||
bende merak ettim ya o morluğu kim yapmış
|
||
|
||
TRT'deki Bukalemun programında 'Sinirlendiğimde...' diye söze başladı,alnının mor tarafını tutarak.Tam o sırada Harun abi 'Konuşma leyn ' dediği için kaçtı.
|
||
|
||
TRT'deki Bukalemun programında 'Sinirlendiğimde...' diye söze başladı,alnının mor tarafını tutarak.Tam o sırada Harun abi 'Konuşma leyn ' dediği için kaçtı.evet harun neden kesti burak'ınsözünü ...
|
||
|
||
TRT'deki Bukalemun programında 'Sinirlendiğimde...' diye söze başladı,alnının mor tarafını tutarak.Tam o sırada Harun abi 'Konuşma leyn ' dediği için kaçtı.evet harun neden kesti burak'ınsözünü ... ![]() Valla baya şaşırdım ![]() İşin içinde Harun abi de mi var yoksa
|
||
|
||
çok merak ediyorum burak abinin alnındaki morlukla harun abinin alakası varmı ;Dama bnce var
|
||
|
||
çok tatlılar hepsi birbirinden başarılı ve tam bir gruplar birbirlerine çok sadıklar (yani öyle gözüküyor.)
|
||
|
||
çok tesekkürr ayy inanmıyorummm harun abimmm varsa işin içinde yaannii ama olurr ya belki şaka amaçlı yapmıştır şaka yapiyim derken kaza ile olmuştur bence eğer harun abiyle alakası varsaa... neysee yine de sağolunn siz de olmasanızz ... çok tesekküür gerçektenn bitanesinizz...
|
||
|
||
arkadaşlar harun tekin ile bir alakası yoktur o morluğun. tam nedeni konusunda kararsızız ama öyle şakasına falan vurulup olan birşey değil..çok uzadı bu morluk mevzusu sanki, devam edelim daha fazla konu dağılmadan
|
||
|
||
| belki yanılıyorumdur ama röpörtajlarda, göz göze gelmeyi pek sevmiyor sanırım | ||
|
||
acayip taylı bır ınsan sevmemek mumkun degıl
|
||
|
||
Bukalemun proğramında sorulara verdiği cevaplara çok güldüm..![]() Dünyadaki ciğeri kapma savaşını ve etrafına üşüşen kedileri anlatışıysa çıkardığı "miyavvv.." sesleriyle çok anlamlıydı.. ![]() Harun'un dengeli insan diye tanımlayıp "Burak , halleder" demesi de dengeli insan profiliyle oldukça uyuşmakta...
|
||
|
||
| gülümsemesi o kadar güzel ki onu gördügüm zaman hep gülmesini istiyorum.. | ||