|
||
| pek masum pek şirin bir ifadesi var | ||
|
||
| Harika bir insan..... | ||
|
||
| Çok şekersin ya Burak abiii:) | ||
|
||
Grubun en sevimli insanı,sesini çok beğeniyorum :)Gruptaki en sıcak kişilik bence Burak'tır bass calarkende çok çok iyi
|
||
|
||
| BURAK ABİ HAKKINDA HARUN TEKİN KADAR BİLGİ SAHİBİ OLMASAMDA GERÇEKTEN ÇOK SICAK KANLI BİRİSİNE BENZİYOR ÇOK SEVİMLİ BİRİ GÖRÜNÜŞ AÇISINDAN DA ÖYLE TATLI DURUŞU GÜLÜŞÜ KALBİNİN TEMİZLİĞİNİ GÖSTERİYOR ONUDA DİYERLERİNİDE ÇOOOK SEVİYORUM TÜM MVÖ FANLARI GİBİ... |
||
|
||
| Ya arkadaşla bir şey sormam gerekiyor.Bunu günlerdir haftalardır düşünüyorum.Burak Abinin alnının bize göre sol tarafındaki morluk nedir bir türlü anlayamadım.Eskiden bu morluk yoktu ya da yeni imajında uzun saçını kestirdiği için gözüküyor olabilir ama Mor ve Ötesinin son gittiğim konserinde o morluk yoktu ( 5 mart 2008 Saklıfest te ve Burak Güven orada da kısa saçlıydı), ayrıca yine kısa saçlı olduğu eski klip Son Giden'de ve Deli'nin klibinde de yoktu ama bu morlığu ilk defa nisan ayında bir dergide görmüştüm, en sonda 1-2 gün önce televizyonda Mor ve Ötesi ile ilgili bir haberde gördüm yani normal bir morluk olsa kafasına bir darbe almış olabilir diyeceğim ama oda bir iki günde geçerdi yani kısacası şu morluğa bir türlü anlam veremedim.Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız varsa bana iletebilirler mi? | ||
|
||
grubun smilie'si bana göre cok sirin cok seker burak abi'nin yeride cok ayri. onu'da cok seviyorum ayrica sesi'de cok güzel. eurovisionda basarilar diliyorum abime
|
||
|
||
| konserlerde bize gülümseyerek verdiği ışık çok ama çok hoşuma gidiyor..çok seviyorum onu.. | ||
|
||
| şimdi balıkları dinliyorum offf offf Burak abimm mükemmelsinn sen yaa.. | ||
|
||
Bir de boyu fazla uzun ![]() Ama onun kısa olmasını düşünemiyorum.. D; Keremler'le abi-kardeş izlenimi veriyor
|
||
|
||
ya herkes onun icin sempatik diyo ama ben onun sempatikligini farkedemedim heralde
|
||
|
||
Off! kuliste 2 basamak yukarıda olmama rağmen aramızda 15e yakın cm vardı yaa inanamamıştım bak bak bitmiyor abicim
|
||
|
||
Off! kuliste 2 basamak yukarıda olmama rağmen aramızda 15e yakın cm vardı yaa inanamamıştım bak bak bitmiyor abicim ya evet ya bir fotoğraf çektirmiştim ben aramızda iki km mesafe vardı zaten kısa boyluyum iyice cüce hissettim kendimi ![]() uzun olmasının yanı sıra çok severim burak abimi çok şirindir kendileri
|
||
|
||
samimi cürretkar hanımefendilerin dilinden gayet güzel anlayan müziğine aşık biridir o aynı zamanda hayatada aşıktır
|
||
|
||
| burak abi de çok iyiydi çok tatlıydı ve sempatikti | ||