|
||
eurovisionda coook güzeldi.
|
||
|
||
| her zaman yakın,hoş,sempatik tavırlarıyla mest olduğum yakışıklı abim. | ||
|
||
| arkadaşlar ben forumda yeniyim öğrenmek istediğim bu site mvö nün yan sitesi mi yoksa fanlardan biri mi açtı???mvö görebilir ve de bizimle iletişime geçebilirler dimi??? | ||
|
||
arkadaşlar ben forumda yeniyim öğrenmek istediğim bu site mvö nün yan sitesi mi yoksa fanlardan biri mi açtı???mvö görebilir ve de bizimle iletişime geçebilirler dimi??? ilk önce hoşgeldin forumumuza.. burası mor ve ötesi fanlarının açtığı bir sitedir mor ve ötesi grubuna ait değildir. Burak Güven konusundan devam arkadaşlar.. |
||
|
||
bende yeni üye oldum ;Diyikide olmuşum ;Dburak abi çok tatlı eurovisionda da mhteşemdi kerem abi ile zıplayışları
|
||
|
||
bende yeni üye oldum ;Diyikide olmuşum ;Dburak abi çok tatlı eurovisionda da mhteşemdi kerem abi ile zıplayışları evet şova ayrı bi hareket kattı
![]() |
||
|
||
bende yeni üye oldum ;Diyikide olmuşum ;Dburak abi çok tatlı eurovisionda da mhteşemdi kerem abi ile zıplayışları evet şova ayrı bi hareket kattı ![]()
|
||
|
||
ARKADAŞLAR BURAK GÜVENİN SÖYLEDİĞİ O MUTTEŞEM ŞARKI OLAN BALIKLARI GEÇİRDİĞİ BİR TRAFİK KAZASINDAN DOLAYI YAZDIĞI SÖYLENİYOR DOĞRUMU BU KONUDA BİLGİ SAHİBİ OLAN VARMI?
|
||
|
||
çok sakin görünüyor sesi de çok güzel..bi de baya uzun
|
||
|
||
çok hareketli bir insan yaa
|
||
|
||
bence tatlı bir insan görünüş açısından duruşu falan... gerçekten tatlı ya
|
||
|
||
çok çocuk ruhlu ve şirinn
|
||
|
||
| 'çocuktun kırılgandın artık korku yok nemli gözlerinde' balıklar süper şarkı ya burak güvenin söyleyişiyle tamm süper | ||
|
||
çok tatlı biri ya harika bi gülüşü var
|
||