|
||
Yapılan röportajLarda suskun oLan kişi.Sesini en fazla iki kere duymuşumdur...Ama yine de çok sempatik,çok şeker ve çok tatLı bir insan.Ben kendisini çook seviyorum!
|
||
|
||
Yapılan röportajLarda suskun oLan kişi.Sesini en fazla iki kere duymuşumdur...Ama yine de çok sempatik,çok şeker ve çok tatLı bir insan.Ben kendisini çook seviyorum! Aynen öyLe!!! ![]()
|
||
|
||
| Gözleriyle konuşuyor.... | ||
|
||
Gözleriyle konuşuyor.... Ne güzel demissiniz sakin ama gözleri ile konusan abimiz, o güler yüzlülügü ile kalbimizdeki yeri cok ayri olan kisi..
|
||
|
||
sakin duruyor oldukça bence de ![]() sanki hayatında hiç kavga etmemiş edecek gibi de durmuyo
|
||
|
||
Burak, hastayım ya.. diğer grup üyelerinden biraz farklı buluyorum.. duruşu hareketleri ve fiziken çok iyi insan bence..
|
||
|
||
sürekli gülüyor...
|
||
|
||
Sonu belli ve burak güven harika ikili oluyorlar ya...
|
||
|
||
| kerem abimi çok seviorum çok iyi ve mert bir insan ayrıca işinide süper yapıo |
||
|
||
Gülüşü ve sesiyle derin etkiler bırakan bir insan, Şiirsel yönünü çok beğeniyorum..
|
||
|
||
BENİMDE MVÖ DEKİ HERKESİN AYRI BİR YERİ VAR FAKAT URAK ABİNİN HEP APAYRI BİR YERİ OLMUŞTUR ONU HEP ÇOK SEVDİM ÇOK SEVECEĞİM BALIKLARIDA ÇOK GÜZEL SÖYLÜYOR ONU ÇOKK SEVİYORUM
|
||
|
||
| O güzel gülümsemesini yüzünden hiç eksik etmesin..Muhteşem söz yazarı,harika kişilik.. | ||
|
||
O güzel gülümsemesini yüzünden hiç eksik etmesin..Muhteşem söz yazarı,harika kişilik.. kesinlikle... o hep gülümsesin
|
||
|
||
Sonu belli ve burak güven harika ikili oluyorlar ya... ![]() cok cok eskiden ben sonu belliyi duymustum ve ablama sormustum abla bu mvö ? ablamda dediki evet bende hep düsündüm düsündüm bu harun abinin sesi olamaz sonra you tube da baktim burak abiyimis ben : aaa burak abi bence burak abi cok sempatik ve sesi cok güzel
|
||
|
||
| Cok harika biri.Gülmek ona cok yakışıyor. | ||