|
||
| çalarken insanlarla olan bağını koparıyor da ondan soğuk, baterisiyle bütünleşiyor | ||
|
||
| bana sanki biraz ciddi gibi geldi??? davula falan vuruşu bile yani ciddi değil mi? w değil v kullanıyoruz. |
||
|
||
ciddi ama kasıntılı, ukala, soğuk biri değil. acayip mütevazi. hem sonuçta o da işini yapıyor. ayrıca kabul etmek lazım yaptığı o kadar da kolay değil
|
||
|
||
| Katılıyorum, yaptığı normal: Belki baterisi ile böyle bütünleşebiliyor. | ||
|
||
kerem kabadayı 1 numara adam yaptığı işe kendini veriyor duygularını katıyor evet bence de soğuk dursa da bence içindeki çok farklı
|
||
|
||
çok başarılı .giyimi saçı sakalı süper. en önemlisi çook kültürlü.müzisyen olupta kendini bu kadar çok geliştriren başka biri var mı? sesini duyduğumda kısa süreli şok geçirmeme rağmen onu çok seviyorum
|
||
|
||
diğer grup üyeleri arasında biraz pasif duruyor gibi oturduğu yerden umarsızca işini yapıyor
|
||
|
||
diğer grup üyeleri arasında biraz pasif duruo gibi oturduğu yerden umarsızca işini yapıo pasif kelimesi yalnış sadece işini yapıyor havalanmadan
![]() |
||
|
||
| konserde cok tatlı sıcak buldugum insan | ||
|
||
konserde cok tatlı sıcak buldugum insan sıcak olduğu bir gerçek. ben bu kadar uzaktayken hissettiğime göre
|
||
|
||
şiddetle katılıyorumm...tanıdığım tanıyacağım en sağlam karakter... mor ve ötesi'ne yakışan büyük insan saygı duyduğumuz baterist...sevgilerimiz hep onaa
|
||
|
||
| Kerem Kabadayı 'nın kendisini görünce, bateri sesini duyunca şaşıp kalıyorum. Gerçekten tebrik etmek lazım kendisini. Bazen şarkıları dinlerken kulağım sırf bateri sesine gidiyor. Ona göre ritim tutturuyorum bir de. Olmaz böyle bir şey ya! O kadar güzel ve garip bir duygu ki! Bir insan bu kadar mı işine bağlı ve içten olur. |
||
|
||
| dün gördüm kendisini pek bir mütevazi ve bir o kadar da kalite insan. | ||
|
||
| bas gitar da pek bir yakışmış kendilerine | ||
|
||
bas gitarda pek bi yakışmış kendilerine bas gitar mı hiç görmedim ya keşke görebilseydim ALLAHIM SÜPER ona herşey yakışır
|
||