|
||
| demirhan baylan'la çıkmıştı...orada da süperdi ve ben nasıl o kadar gücü var anlamadım...çünkü aynı gün f1'de konserleri vardı heralde, orada çaldı ardından barışarock'ta demirhan baylan'la ve 2 saat sonra da kendi grubuyla...ve hepsinde de süperdi... | ||
|
||
kendisine olan saygımın her geçen gün bir kat daha arttığı mükemmel bir karaktare sahip olan mükemmel bir insan kerem abi...
|
||
|
||
ben bu adamı çoook beğeniyorum röportajlarında takip ettiğim kadarı ile çok zeki... ve çok tatlı...
|
||
|
||
| grubun en olgun insanı | ||
|
||
dün kanalda konserlerini gördüm tamamı gösteriliyordu sanırım kamera kerem'i yakın planda alınca ben de televizyonu yakın plana alıyordum ![]() ama hepsi parazit bir abim yüzünden seyremedim neyse artık... kerem konserde yine harikaydı.hatta muhşemdi.ya bir gün sesini duymak ümidi ile
|
||
|
||
| grubun anlatılmaz tek insanı söz bulamıyorum=) | ||
|
||
| başarılarının nedenini Kerem abi söylemiş işte: "Türkiye'de nereye elini atsan bir sorun çıktığı ve dünya da gittikçe Türkiye'ye benzemeye başladığı için konu bulmakta hiç zorluk çekmiyoruz." Yalan da değil yani.. |
||
|
||
| O DA GÜZEL BİR İNSAN VE KARİZMA DURUŞU BİR BAŞKA GRUPTA... | ||
|
||
| Bugün tezkereye 'hayır!' demek için Ankara 'da olacak savaş karşıtı, tavrını ve duruşunu hep taktir ettiğim Mor Ve Ötesi bateristi.. | ||
|
||
| ya televizyon izliyordum eskilerden klipler çıkıyordu duman'ın köprüaltı şarkısı çıktı davulcusu aynı kerem kabadayı'ya benziyordu oydu da sanırım bilen var mı ? | ||
|
||
| Kerem Kabadayı Duman grubunun 'köprüaltı' parçasının klibinde oynadı. | ||
|
||
| şu klibi bir ben de seyredeyim.Bu arada kerem'in tebessüm ettiği ve en rahat hali bir tek yalnız şarkı klibinde... | ||
|
||
| çok çok çok mutluyum, dün teskere eyleminde keremle birlikteydik yakından tanışma fırsatı buldum ve beni hiç şaşırtmadı, her zamanki gibi duyarlı kerem vardı orda... gerçi yaptığımız eylem pek bir işe yaramadı ama yine de daha mutlu olamam yani
|
||
|
||
| ya kerem'i çok severim keşke onun gibi bateri çalabilsem ama o bir ayrı | ||
|
||
kerem kabadayı deyince insanın aklına ne gelir? bilmiyorum 1 ya da birçok şey ama birden benim aklıma hiç bir şey gelmedi aslında onu tanıtan en iyi şey her defada bateriye indirdiğinde bagetleri yeniden doğuyor gözlerinde...ve o bilmese de her defasında biri için yaşıyor! kendi!!! |
||