|
||
| resmi sitedeki yazı: Kerem Kabadayı küresel savaş karşıtı hafta için tekrar Ankara'da! 2006 Avrupa ve Dünya Sosyal forumlarında ortaklaşılan küresel savaş karşıtı hafta boyunca düzenlenen çeşitli etkinliklerden biri de Kerem Kabadayı'nın katılacağı söyleşi olacak. 23 Eylül Cumartesi günü saat 13:00'de Ankara'da gerçekleşecek olan etkinlik, saat 16:00'da bir basın açıklaması ile son bulacak. Ayrıntılı bilgi için BAK'ın resmi sitesine gidebilirsiniz. |
||
|
||
| maalesef dün geceki konserde sadece bir kere görme fırsatı bulduğum baterisini çalarken nasıl o kadar soğukkanlı ve sakin olduğuna her seferinde durup durup şaşırdığım güzel insan seviyoruz seni!! |
||
|
||
| hasta olmama rağmen gidip en önde olduğum çok güzel bir konserdi ama kesin kerem üşüdü incecik çıktı harun üstünde uzun gömlekle üşüdüm dedi kerem'e yazık artık süperdi ama bir de şebo'nun parçalarını çalabilse daha da iyi olacak ama | ||
|
||
hasta olmama ramen gidip en önde olduğum çok güzel bir konserdi ama kesin kerem üşüdü incecik çıktı harun üstünde uzun gömlekle üşüdüm dedi kereme yazık artık süperdi ama bide şebonun parçalarını çalabilse dahada iyi olcak ama kerem k. daha iyiydi yaa, hiç değilse bateri çalarken ısınıyordu. kerem ö.yle burak abi zaten hep hareket ediyorlardı. bir harun abi üşümüştür bayağı... incecik gömlekle mikrofon başında... söyledi zaten. ellerini ovuşturup "burasi donii" demişti
|
||
|
||
| resmin temeli çizgi, şiirin temeli sözcük, müziğin temeli ise ritimdir...orkestrada bateri temel ritim sazdır. dolayısıyla baterisiz müzik tuzsuz yemeğe benzer... (ya ne diyeceğimi de pek beceremedim) dinleyen arif olsun... işte kerem k. bunun türkiye'deki en önemli üstadlarından biridir... )))
|
||
|
||
| bence kerem kabadayı hep sahnenin arkasında duran, kendini belli etmeyen, etmeye de çalışmayan, sadece müzik için müzik yapan çok değerli bir baterist. | ||
|
||
| "Kerem Kabadayı küresel savaş karşıtı hafta için Kadıköy Gençlik Merkezi'nde sizleri bekliyor - 28 Eylül Perşembe! 2006 Avrupa ve Dünya Sosyal forumlarında ortaklaşılan küresel savaş karşıtı hafta boyunca düzenlenen çeşitli etkinliklerden biri de Kerem Kabadayı katılacağı söyleşi. 28 Eylül Perşembe akşamı saat 19:30'da KGM'nde Ece Temelkuran ve Ragıp Duran'ın da katılımlarıyla gerçekleşecek söyleşide Kabadayı, özellikle mor ve ötesi dinleyicilerini de orada görmekten mutluluk duyacağını ifade etti. Kabadayı geçtiğimiz haftasonu Harun Tekin ile birlikte bu etkinliğin Ankara ayağında yer almıştı. " Arkadaşlar Kerem Abi yi mutlu görmek istiyorsanız 28 Eylül akşamı Kadıköy'e! |
||
|
||
ya o akşam bugün değil mi? ooff!! çıldıracağım ya! bugün okulda nöbetçiydim, dersim var yapmam gerek, başım ağrıyor, kadıköy burnumun dibi, kerem abi orada, evden çıkmaya üşeniyorum, ayrıca nereye çıkacağım çok uykum var...oooffff!!! yine okul dönemi, yine depresyondayım! hay allahım ya! yarın da taksim'delermiş harun abiyle beraber.ona nasıl gidebilirim onu düşünüyorum ama çok zor olur.zaten daha sınıfımıza dolap yapılmadı çantam çok ağır oluyor, kamburum çıkacak yakında.cumartesi dersanem var, yine çalışmam gerek.yatar bu iş yani! ya gelseler şöyle maltepe tarafına hiç sorunsuz giderim işte.ama kadıköy'e gitmek için bir de yol var, bu saatte çekilmez malum, iş çıkışı, iftar vakti falan...yattı yine yani!
|
||
|
||
çağla boşver ben de üzüldüm onlar Ankara'dayken o tür bir fırsatı kaçırdığıma ![]() sen yine dediğini yap pasaj'ın önüne çadır kur benden sana hep destek tam destek ![]() arkadaşlar Kerem Kabadayı'nın Ankara'da bir etkinliği filan var mı? |
||
|
||
| Ne yalan söyleyeyim bende çok begeniyorum gerek iş hayatında gerekse iş dışında çok mütevazi ve sevimli:=) | ||
|
||
| ÇOK FARKLI BİR İNSAN BANA GÖRE ÇOK SESSİZ GİBİ... | ||
|
||
| en büyük hayalim bir gün benim bir parçama konuk olarak katılıp ben solo gitar çalarken sen de o müthiş baterin ve sihirli bagetlerinle bana eşlik etmen.... bence çok güzel olurdu bay kabadayı sizce??? sizce de eminim çok güzel olurdu:))))))) gerçekten çok özelsiniz sizden bir tane daha yok ki....yok yani!!!! |
||
|
||
en büyük hayalim birgün benim bir parçama konuk olarak katılıp ben solo gitar çalarken sende o müthiş baterin ve sihirli begetlerinle bana eşlik etmen.... bence iş sadece bateri ve bagetlerinde değil ;)sadece KENDİSİNDE..
bence çok güzel olurdu bay kabadayı sizce??? sizce de eminim çok güzel olurdu:))))))) gerçekten çok özelsiniz sizden bir tane daha yok ki....yok yani!!!! |
||
|
||
| bence de zaten ben de öyle düşündüğüm için senden kerem k. bir tane daha yok dedim!!!!!! | ||
|
||
kerem ayrı bi güzel sahnede ya o bi yere donup kalarak davullara vuruşu çok güzel..robot gibi çalıyor ama harika çalıyor yaa.. tam da benim aklımdan geçen şeyler robot gibi çalıyor adam profesör olmuş artık
|
||