|
||
sohbetine doyum olmayan, yüzünden gülümseme eksik olmayan şahıs canım abim
|
||
|
||
O kadar güzel davul çalıyor ki bazen sadece davulun sesini dinlemekle yetiniyorum,sözler falan bahane geliyor Ya kerem kabadayı'da başka birşeyler var ya ona karşı kendimi yakın hissetmemde, daha çözemedim ama yakın gelecekte sorumun cevabını bulacağım inşallah
|
||
|
||
| Kerem Kabadayı ilk sayısını bu ay çıkaran RED dergisinde yazmaya başladı! Köşesini her ay sürdürecek olan Kerem Kabadayı'nın "Biri Bizi Fortisliyor!" adlı makalesinin yer aldığı, yazıişleri müdürlüğünü Hakan Gülseven'in yaptığı RED isimli aylık derginin Ekim sayısı tüm gazete bayilerinde. arkadaşlar ben bu dergi hakkında hiç bir şey bulamadım.bulan veya okuyan bizi bilgilendirirse sevinirim.
|
||
|
||
| BAY KABADAYI'YA, akrostişli-tanım, K.........ültürlü E...ntellektüel R..........adikal E............nfes M.....ükemmel KABADAYI )))))))))))))))))))
|
||
|
||
| yayımlanacak dergideki köşesini merakla bekliyorum.ayrıca takip edeceğim. | ||
|
||
| Dergiyi aldım ve okudum. Bence dergi gayet iyi adam akıllı okunacak çok az yayın vardı zaten...diğer yazılarla birlikte Kerem Kabadayı'nın da yazısı gayet iyiydi. Ama sanki biraz dağınık yazmış gibi geldi bana, ama yine de dolu bir yazıydı.Dergiyi alın ve okuyun bence üstelik diğer yazılarla birlikte gayet sağlam bir dergi olmuş dediğim gibi... | ||
|
||
valla ben de zar zor buldum bizim burda dergi bulmak biraz zor oluyor da neyse çok güzel bir dergi öncelikle içerik bakımından dikkat çekici ve bazı konularda cesurca yazılmış yazılar da var bence bulursanız mutlaka alın şahsen ben de alışkanlık yapacak gibi kerem'in yazısına gelecek olursak açıkçası hakkında hiçbir şey bilmediğim bir konuda yazmış olması dolayısıyla ona borçluyum güzel bir yazı şimdi okumamış olanların hevesini kursağında bırakmayalım. bulursanız mutlaka alın, okuyun derim ben
|
||
|
||
| evet; red dergisi çok güzel hazırlanmış..kerem kabadayı'nın biri biz fortisliyor adlı yazısını ( parça tesirli poliçeler)-(uzun menzilli ortaklık)-(kamufle edici söylem) başlıkları altında toplamasının da iyi bir gönderme olduğunu düşünüyorum. gerçekten çok başarılı ve iyi noktalara değinmiş... | ||
|
||
bence bütün gruplar arasında en iyi bateri çalan keremmmm
|
||
|
||
kesinlikle ))))) o hep en zirvede oldu çünkü o hep kendiyle yarıştı )))) süpersin her zaman olduğun gibi kerem k. )))))))))
|
||
|
||
o süper yaaa...ayıca yazısınıda okudum çok güzel yazmışş her işi güzel yaptığı gibi:)
|
||
|
||
davul çalışı mükemmel de sakalı da bir harika, üniversitede ben de öyle sakal bırakacağım
|
||
|
||
| kerem kabadayı Red'de düzenli olarak yazacak mı arkadaşlar? | ||
|
||
| kerem kabadayı red dergisine her ay yazacak.zaten resmi sitede de yazıyor. | ||
|
||
arkadaşlar RED dergisi her ilde bulunur mu?yoksa yine sadece o da mı istanbul 'da?
|
||