|
||
arkadaşlar RED dergisi her ilde bulunur mu?yoksa yine sadece o da mı istanbul 'da? elden dağıtım yapılıyormuş maddi sıkıntılar nedeniyle. zor da olsa bulma şansın var. ![]() soruma cevap veren arkadaşa teşekkür ederim ayrıca. |
||
|
||
ben çeşme'de oturuyorum arkadaşlar çeşme biliyorsunuz izmir'in ilçesi yani buraya bile geliyorsa bulması zor olmasa gerek! baktık ki olmuyor birbirimize kargoyla falan yollasak forum kardaşliği şeklinde
|
||
|
||
| kendisi gayet sert müzik dinleyip fakat bize bunu yansıtamayan insan, nedense | ||
|
||
| dikkatli ama yaptıkları röportajları okuduklarını sanmadığım insanlardan bir tanesi demek istediğim rollingdeki röportajdır.yani söyleşideki haslında muhabbeti.ayrıca diğer albümden bu yana kendini geliştiren iki şeyden birini teşkil ediyor.kendisinin davulu ve harun tekinin sesi | ||
|
||
bence de çok haklısın ya bütün grup üyelerinin etkisi var ama kerem kabadayı'nın baterisi onun o müthiş hünerleri olmadan asla bence süper bateri çalıyor ya.... dinlerken hem bateri hem de bütün olarak dinlediğimde kendimden geçiyorum adeta yanlış anlamayın o bakımdan değil rahatlama açısından hele ki şu son iki albümde...
|
||
|
||
| ama çok şeker bir insan ama sessiz olması bazen beni korkutuyor. |
||
|
||
| Bateriye karşı sempati beslememi sağlayan bateri ustası 'bagetli sakal'. Sıkıldığımda sanki bateri çalıyormuşum gibi, kafamdan ritim tutuyorum. Çok da hoşuma gidiyor açıkçası. Bunu yapmamı sağlayan sadece 'Kerem Abi'. Ritim yeteneğimi geliştiriyor.
|
||
|
||
| kerem kabadayı grubun temel taşı onsuz bir mor ve ötesi düşünemiyorum harika bir hitabet gücü var ayrıca red'de yazdığı süre içinde de gelişmiş oturaklı bir üslubu oluşacak ilk yazısı ve konusu gerçekten ilgi çekiciydi onu ve yaptığı etkinlikleri -kendisinin 6 yıldır hayranı olduğum için- takip edeceğim iyi ki sen VE GÜZEL DÜŞÜNCELERİN VAR KEREM!!!!!!!! | ||
|
||
sana katılıyorum onun baterisi olmadan düşünemiyorum zaten bir müziği en çok etkileyen bateridir bence ve gerçekten çok nezih bir insan yüzünden kültür akıyor adeta
|
||
|
||
| davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş!!!!!!! ama KEREM KABADAYI bir müstesnadır ve müstesnalarda istisna olduğuna göre istisnalar kaideyi bozmazlar;)))))) |
||
|
||
harika bir baterist kalbinin güzelliği gözlerine yansımış olan düşünce tarzını da takdir ettiğim harika biri gruptaki önemi tartışılamaz zaten ayrıca yanılmıyorsam uğur diye bir kedi ve onun yavrusu umut'un sahibi süper insan
|
||
|
||
inanılmaz derecede mantıklı bir kişi. ayrıca inanılmaz süper çalıyor, o sakalı da ona ayrı bir renk katıyor yani
|
||
|
||
Şirin ötesi insan ya...gerçekten kültür akıyor yüzünden...burak güven'in doğum günü vardı 19 ekim'de...hediye aldım...kerem'e gittim... '''verir misin dedim''' evett dedii...dünyalar benim oldu... ) çok iyi davranıyor... yaa..üstelik evine gitmemize rağmen hiç rahatsız olmadı! sakalları da yakından pek bir daha güzel )
|
||
|
||
Şirin ötesi insan ya...gerçekten kültür akıyor yüzünden..burak güven in doğum günü vardı 19 ekimde ..hediye aldım..kerem e gittim.. '''veririmisin dedim''' evett dedii...dünyalar benim oldu.. Ne kadar güzel! Çok şanslısın. ) çok ii davranıyo.. yaa..üstelik evine gitmemize rağmen hiç rahatsız olmadı!:) sakalları da yakından pek bi daa güsel:))![]() Bana bateri dersi vermesini çok istediğim insan! Bateri çalışına hayranım! |
||
|
||
| kamerayla çektiğim görüntülerini kerem k. az önce tekrar izledim...hiç bıkmadan!!! her zaman ki gibi yine mükemmeldin!!!yüzünü havluya silerken o mimiklerin yine şahaneydin ve kendimde konuşma cesareti bulamasamda o mükümmel ötesi ritimlerin çok hoştu........ sen çok farklısın ve bende çok özelsiniz sayın kabadayı;) |
||