|
||
Şirin ötesi insan ya...gerçekten kültür akıyor yüzünden..burak güven in doğum günü vardı 19 ekimde ..hediye aldım..kerem e gittim.. '''veririmisin dedim''' evett dedii...dünyalar benim oldu.. yaa ne kadar güzel çok şanslısın gercekten harika bi duygu olmalı onlarla yakın olmak ) çok ii davranıyo.. yaa..üstelik evine gitmemize rağmen hiç rahatsız olmadı!:) sakalları da yakından pek bi daa güsel:)) ![]() şanslı mıyım bilmiyorum 4.5 saat bekledim kapısında! ama değerdi!...onlar için değerdi... gerçekten onlara yakın olmak çok güzel!..özellikle sarılıp öptüğüm an gözlerimin önünden gitmiyor...hala etkisindeyim...şans benden yana ki kerem özyeğen'de ordaydı..kerem kabadayı bir tane ya!süper ötesi insan!inşallah herkes onu yakından görme şansına sahip olur! |
||
|
||
| Özellikle son albümde nasıl işinin ustası olduğu belli olmuş. Ayrıca tüm grup üyeleri gibi toplumsal olaylara soyut kalmayan düşünceli kişilik.. | ||
|
||
| arkadaşlar dün nette dolaşırken rastladım,belki biliyorsunuzdur ama ben yine de yazmak istiyorum ama doğru mu değil mi açıkçası bilmiyorum : kerem abi fotoğrafa çok meraklı ve internette fotoğraflarını yayınladığı bir site var.çok güzel fotoğraflar var.isterseniz bir bakın : http://sandino.deviantart.com | ||
|
||
| ben bazen düşünüyorum kerem ile karşılaşsam ne yaparım??? inanın bilmiyorum kerem'i görünce heyecanlanacağımdan değil...hiçbir şey olmamış gibi davranırım ben gerçi zaten hiçbir şey de olmamıştır... sadece çok merak ettiğim bir şey var onu sorardım neden bateri çalarken bu kadar kendinin farkına varıp nasıl var oluyorsun diye sorardım.... ne zaman bateriye neden bateriye başladın diye sorardım... bir de birgün kendini bateri çalarken izle...derdim..!!! |
||
|
||
Aslında karşılaşsam ne yapacağımı bilebilirim.Tabii öyle bir şey olursa.Öncelikle imza sonrasında fotoğraf çektirirdim ve biraz muhabbet
|
||
|
||
| tevazusuna hayranım ya ben hala sesini duymadım.bir konserde de mikrofonu O ALSA KEŞKEEEEEEEE... |
||
|
||
| Kerem Kabadayı 28 Ekim Cumartesi saat 19:00'da Savaş ve Geleceğimiz isimli panele konuşmacı olarak katılıyor! altunizade kültür merkezinde | ||
|
||
Kerem Abi kendine yakışan davranışlarını, aktivitelerini sürdürmeye devam ediyor. ![]() Ben de bu panele gitmeyi çok arzuluyorum.. 'Üsküdar'a gider iken almaz umarım bir yağmur..' Ayrıntılı bilgi ;http://kureselbarisveadalet.org/bak/index.php?option=com_content&task=view&id=706&Itemid=97 |
||
|
||
kerem abi iyi ve seviyeli insanları geri çevirmez.tanımıyor muyuz onu? nasıl biri olduğunu hepimiz biliyoruz kerem abinin.... yazılanlara saygı duymalıyız!
|
||
|
||
| arkadaşlar geç olacak ki ama kerem kabadayının yazısında (biri bizi fortisliyor) devletlerden bahsederken yani uluslararası bir antlamadan bahsederken koreli diyor kore diye bir devlet yok kuzey kore güney kore vardır ayrıca ikisininde devlet politikalari birbirinden farklıdır.hımmmm bir de hrant drink ve harant dink meselesi vardır ki oda basım hatası mıdır bilinmez. ama şu ilk mesele kerem k. severiz ama dikkat etmesi lazım | ||
|
||
Çok tatlı yaa ! Ve çok güzel çalıyor bateriyi ! Sakalı çok tatlı ya. Yarım metre
|
||
|
||
| ..... ve yine red dergisinde döktürmüş... Kerem Kabadayı'nın zaten öyle kıyıda köşede duracak biri olmadığı belliydi de kalemi de hakikaten güçlüymüş...bu sefer daha uzun yazmış, gelecek ay neden bahsedecek diye sabırsızlıkla bekliyorum/z... | ||
|
||
| Bana göre Türkiye'nin en kaliteli davulcularından birisi... | ||
|
||
bateriyi çok güzel çalıyor öteki gruplarda olmayan bir ruhla. başarılarının devamını dilerim
|
||
|
||
Kerem Abi sayesinde, ben de bateri aşkı doğdu. 'Ne güzel şeymiş şu bateri sesi!' dememi sağlayan, bir tanecik bagetli sakal abimiz.
|
||