|
||
| ben de kendisini yakından gorme fırsatını bulmuştum. gercekten konusmasıyla bilgisiyle ve kibarlıgıyla insanı hayran bıraktırıyor kendine ve de cok sempatik birisi.. bireyselci olmayan toplumsal dusunup bunun için cesitli toplantılara katılan duyarlı bir sanatçı.. |
||
|
||
| aldığı derslerin çok işe yaradığı dinlenilesi son albümle kendini aşan şahıs | ||
|
||
| genelde bateristleri çok severim ama kerem'in yeri daha bir başka süper bir yetenek var yaa | ||
|
||
| ülkemizin yetiştirdiği başarılı müzisyenlerden,işini layığıyla yapan ve keza kişiliğiyle de herkesin takdirini kazanmış değerli biridir!.. | ||
|
||
| mvö duruşuna yakışan insan başarılı müzisyen | ||
|
||
'merhaba nasıl gidiyor araba' espirisinin sahibi.kimse sevmese de ben espirilerini çok seviyorum
|
||
|
||
'merhaba nasıl gidiyor araba' espirisinin sahibi.kimse sevmese de ben espirilerini çok seviyorum onun esprilerini canlı olarak duymak isterdim.ne biliyim hep siyasi konular üzerindeki konuşmalarına alışık olduğumdan espri yapması acayip geliyor. ![]()
|
||
|
||
o da insan sonuçta değil mi? bu kadar acayip gelmesin yani
|
||
|
||
| ya çok başarılı ve idolüm yani harika çalıyor. | ||
|
||
"merhaba nasıl gidiyor araba" espirisini umarım durup dururken yapmamıştır ![]() bateriyi harika çalıyor..kaç tane arkadaşım kerem kabadayı yüzünden bateri kursuna yazıldı bilmiyorum yani..
|
||
|
||
| bence de nefis bir baterist nefis çalıyor çook iyi dalında gruba da çok yakışıyor | ||
|
||
| O , grubun grup olmasını sağlayacak elemanlarından (yanlış anlaşılmasın grubun grup olmasını hepsi sağlıyor, biri olmasa o grup Mor Ve Ötesi olmazdı ) grubun ritmi (bence)! öyle iyi yapıyor ki kendi işini .. diğer grup üyeleri gibi o da sorumluluğunu çok iyi bir şekilde yerine getiren, bilgili , çeşitli panellere katılan ve saygı duyarak sevdiğimiz yetenekli insan ! | ||
|
||
| bana bateriyi sevdiren sakallı filozof;))))) | ||
|
||
| iyi, bir bakima iç kararticidir. | ||
|
||
sakallarına hastayım ben bu adamın yanlış hatırlamıyorsam 2 ayda bir 3 santim kestiriyormuş..
|
||