|
||
sakallarına hastayım ben bu adamın yanlış hatrlamıyorsam 2ayda bir 3santim kestiriyormuş.. ![]() ölçülü yani!? süper ya..tam kerem abilik bir durum her şey ölçülü,düzenli!
|
||
|
||
| şu "merhaba nasıl gidiyor araba" olayını ve sevilmeyen esprilerinin sevilmeme nedenini bir açar mısınız?... | ||
|
||
| bence soruya verilebilecek cevaplardan ötürü. ne diyeceksin cevap olarak? bence tek neden bu. | ||
|
||
| KEREM KABADAYI SEN Bİ'TANESİN!..DÜN AKŞAM YAPTIĞI HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİZ!.. | ||
|
||
| sabırlı adam=)seni gördümde farkettim bunu...herzamanki gibi o sıcakkanlı tavırlarınla birazcıkta olsun yorgunlugumuzu attın.erken ayrılman iyi oldu=) | ||
|
||
imajından ziyade yaptığı iş ile saygıyı hakeden başarılı bir müzisyen. burak güven'e duyduğum saygının bir o kadarını da şu anda kendisine duymaktayım. forza kerem
|
||
|
||
Baterisine her vuruşu, müziğe yeni bir tohum ekiyor sanki... Bir şarkıda bateri sesine de kulak verebilmek çok güzel.. Bagetler en çok Kerem Abimize yakışıyor. ![]() Kendisini tebrik etmekten başka yapabileceğim bir şey yok.. |
||
|
||
20 aralık, yani bugün kerem abinin doğum günü değil mi??? ![]() doğum günü kutlu olsun. onu çok seviyoruz. iyi ki var. o olmasa biz ne yapardık? onun bateri sesleri , bagetleri sakalı, her şeyi muhteşem nice yıllara kerem abi. daha çok yaşa ki biz senin engin bilginden, müziği müzik yapan ritimlerinden mahrum kalmayalım iyi ki mor ve ötesi'ndensin. iyi ki bizimlesin
|
||
|
||
| doğum günün kutlu olsun kerem.nice yıllara.................................. | ||
|
||
http://dunyaselamsoyluyor.tripod.com/id6.html sitesinden bulduğum biyografisini paylaşmak istedim bugünün anlam ve önemine binaen... hakikaten orda güzel şeyler yazmışlar hakkında ki öyle ... Düşünceleri, yaptığı işi ve istikrarlı duruşuyla buralara kadar gelebilmiş olduğunu düşündüğüm süper bir Müzik Adamı ... iyi ki doğdun iyi ki varsın kerem ve dilerim tüm dileklerin gerçek olur
|
||
|
||
doğum günün kutlu olsun kerem abi.. :)iyi ki varsın! ![]() senin gibi bir insanı tanımak gerçekten güzel ![]() |
||
|
||
her zaman çok büyük ve derin bir saygı duyduğum,tanıdığım zamandan bu zamana kadar örnek aldığım ve almaya da devam edeceğim Kerem abi doğum günün kutlu olsun...iyi ki doğdun,iyi ki varsın.
|
||
|
||
| doğum günün kutlu olsun... |
||
|
||
Sayın bagetli sakal abimizin doğum gününü en içten duygularımla kutlar, mor ve ötesiyle dolu bir hayat dilerim kendisine. Umarım bizi bagetlerinden ve sakalından hiç mahrum bırakmaz.
|
||
|
||
kerem abiciğimin doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorumm!!! iyiki doğmuş,iyiki var ve iyiki morveötesi elemanı
|
||