|
||
iyiki doğdun kerem abi... ![]()
|
||
|
||
doğumgünün kutlu olsun kerem abi.nice yıllara......
|
||
|
||
sakallı baget ya da bagetli sakal abi,iyi ki doğdun,iyi ki varsın,beraber nice senelere
|
||
|
||
| iyi ki doğdu hocamız ya hocam birde şu bagetlerini atsan ya konserde son konserde kulisi bekleyip hediye vermek lazımmış konserde girmedi araya |
||
|
||
| siteye bakıyor mu bilmiyorum ama doğum gununuz kutlu olsun kerem bey. | ||
|
||
| sayın kabadayı bu forum yoluyla belki bugün bakarsın umuduyla, seni çok seviyoruz,senin düşünlerinle kendimizi bütünlüyoruz ve bütün kerem kabadayı fanları adını; DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNN KEREM... vega ve diğer sevenlerin....
|
||
|
||
şimdi bunu okumayacağını bile bile iyiki doğdun diyorum ama sor bir niye yeşillik olsun diye (illa kerem mi kötü espiri yapcak) bu arada 30 oldu sanırım artık amca deriz kereme.
|
||
|
||
| Kim tutar seni o bagetlerinle, Engin denizleri aşıp ulaştın bize, Renksiz insanlara inat, renkli yüzünle, Esir bıraktın baterine bizi tüm içtenliğinle. Meleklerin sesini andıran davulunun sesi, hiç durmadan çalsın olabildiğince!! _cambaz_
|
||
|
||
Kim tutar seni o bagetlerinle, Engin denizleri aşıp ulaştın bize, Renksiz insanlara inat, renkli yüzünle, Esir bıraktın baterine bizi tüm içtenliğinle. Meleklerin sesini andıran davulunun sesi, hiç durmadan çalsın olabildiğince!! _cambaz_ ![]() yaa bu harika olmuş çok ciddiyim! vega gördün mü? duygularına tercüman olmuşlar
|
||
|
||
Karşıdaki insan harika olunca, şiir de doğal olarak harika oluyor!
|
||
|
||
Kim tutar seni o bagetlerinle, Engin denizleri aşıp ulaştın bize, Renksiz insanlara inat, renkli yüzünle, Esir bıraktın baterine bizi tüm içtenliğinle. Meleklerin sesini andıran davulunun sesi, hiç durmadan çalsın olabildiğince!! _cambaz_ ![]() yaa bu harika olmuş çok ciddiyim! vega gördün mü? duygularına tercüman olmuşlar ![]() |
||
|
||
| doğum günün kutlu olsun ... seni seviyoruz.... | ||
|
||
ya yeni gördüm arkadaşlar şiir gerçekten bir harika olmuş hatta muhteşemmmmm....![]() kerem görse keremde bence mutlu olurdu en azından hoşuna giderdi... yazan cambaz ellerine sağlık... |
||
|
||
kerem abi büyük düşlerin teşekkürlerine 'şaşkın kedi bebeği umut' yazmış.çok hoş yaa
|
||
|
||
kerem abi büyük düşlerin teşekkürlerine 'şaşkın kedi bebeği umut' yazmış.çok hoş yaa ![]() ben ilk gördüğümde ürkmüştüm kendisinden ama hiç o fotoğraflardaki insana benzemiyor... kendine has bir espri anlayışı var onun
|
||