|
||
yaklaşık 1 ay önce kıbrıs şehitleri'nde gördüm alsancak'ta. konuştuk çok sıcak insan onu görünce aaaa tvdeki çocuk dedim elin yüzün var amma dokundum birden sıkıldın galiba bu gün yanına geldim tanımadın tvdeki çocuk
|
||
|
||
Karizmaa yaa abim benim senin sayende bende bateriye başladım gerçi 1.5 yıl oldu
|
||
|
||
Baterinin hakimi...konserlerde falan hiç ağzını açıp da şarkıyı söylediğini falan görmedim....çok ciddi görünüyor ama gayet mütevazi. süper bir baterist tek kelimeyle
|
||
|
||
| kerem kabadayı baterinin mükemmel hakimi... insana yaşama ritmi veren muhteşem insan... denemelerden önce kendisi bana sınav ritmi verir:) |
||
|
||
| davulda tek geçiyorum o sandalyeye çivilenmiş gibi oturuyor ama harika bir sahne duruşu var. | ||
|
||
| evet bende davulda tek geçiyorum .. çok iyi .. | ||
|
||
| sadece davulda tek geçerim dersek haksızlık ederiz.bence ilgilendiği her konuda çok başarılı.mesela redd'deki yazıları.mesela küresel bak'la yaptığı çalışmalar. bir de ben davuldan daha çok konuşmasına bitiyorum mesela.çok beğeniyorum.. |
||
|
||
| bir insan bu kadar mı süper olur yahu.... herşeyin enlerini kendinde toplamış. | ||
|
||
küçük sevgilim klibindeki dil çıkarışıyla beni güldüren ve mutlu eden şahsiyet
|
||
|
||
evet onu o dil çıkarışıyla asla unutmayacağım... ![]() küçük sevgilim klibinde doğal olarak çok duygusal bir hava hakim ama bu duygusal havayı sempatikliğiyle bozan birisi var o da Kerem Kabadayı...
|
||
|
||
klibin sonundaki haliyle ağzım açık kaldı o nasıl bir ifade
|
||
|
||
| davuluyla kendini göstermeyi bilen kendisinden yetenek fışkıran birisi... | ||
|
||
16 kasım İzmir Konseri'nden önce tanışma şerefine eriştim ![]() Gerçekten çok sıcakkanlı bir insan..Haklarında bu kadar söylenenin aksine! Bir de bagetini sağlık açısından atmayacağını söyledi.Kafanıza falan gelir sonra dedi çok şeker adam yaa
|
||
|
||
| kördüğümdeki performansını yeni keşfetmiş biri olarak kendimden utanmakla birlikte süper bir performansı var...kendini çok seviyorum ve bateri ile bir bütün olduğunu düşünüyorum..süper insan...süper baterist... | ||
|
||
| İşini çok iyi yapan sayılı kişilerden... | ||