mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Kerem Kabadayı

Konu: KEREM KABADAYI

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [ 24 ] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56

hamlett 28.01.2007 15:58:07
Çiçekler susuz yapamazsa, mvö'de kerem'siz yapamaz Wink

* Nevermind(!) 29.01.2007 15:08:48
hamlett süper anlatmış kerem kabaddayının önemini !..bencede öyle .. onun gibi bir davulcu daha bulmak zor..

Mvö_4ever 29.01.2007 21:54:13
Bencede Mvö Kerem Kabadayı'sız olmaz asla!..Ben bu kadar mütevazı bir adam görmedim(=

ordinaryus 31.01.2007 10:26:54
ropörtajlarında çok güzel konuşuyor, yazıları da çok güzel. müziğine zaten söyleyecek hiçbir şey yok...

xlcwcon 31.01.2007 12:51:31
bence kişiliği çok hoş...

monstrosity88 01.02.2007 16:33:34
Ben bateriye kaç yaşında başlamış onu merak ediyorum.

selcan 02.02.2007 15:40:38
Ben bateriye kaç yaşında başlamış onu merak ediyorum.

tam olarak yaşını bilmesem de lise yıllarında başladığını biliyorum (çok sevdiği bir arkadaşı tarafından)

bence mor ve ötesi bir puzzle ve kerem de bu puzzle'ın bir parçası Wink

* Nevermind(!) 02.02.2007 17:05:19
evet bende lise yıllarında başladı diye biliyorum

yüxexes 02.02.2007 17:49:39
bugun rastladığım sahsiyet onu görünce çok sevindim kerem abi yaa beklesene.... dedim durdu konuştuk biraz çok acelesi varmış fazla konuşamadım o yüzden...

Sevgi_1453 05.02.2007 15:28:49
çok iyi mükemmel bateriye her dokunuşunda harikalar yaratıyor Wink ama biraz sessiz değil mi  ???bir şey soracağım : Kerem çok yakışıklı birisi ama hiç tam yüzünü görebileceğim bir fotoğrafa rastlamadım eğer gören olursa yayınlaya bilir mi Huh

_cambaz_ 07.02.2007 09:21:40
 Resmi sitedeki fotoğraflarda ona rastlayabilirsin.  Wink

Soyadıyla hiç uyuşmayan kişilik.  Grin

vega 07.02.2007 09:29:01
kış geliyor şarkısının girşindeki bateri sesini yaratan bateriyi konuşturan bateriyle kavga eden ederken kendini bulan ve böylelikle hiç sorun yaratmayan insan...kendisinin oldukça pozitif bir elektriği var..yüzyüze hiç konuşmadık ama ya her neyse işte bu adamın bateri sesine hayranım kendisini çok sempatik buluyorum ve kerem KABADAYI seni ve senin yaptığın bütün işleri çok seviyorum....;)kerem yani.........Wink

gaucho 07.02.2007 20:55:38
grup bence onsuz olamaz işi çok zor olduğu halde üstesinden kolaylıkla geliyor Sad ayrıca çoooooook iyi biri Embarrassed

buşra 08.02.2007 13:50:36
benim en sevdiğim mvö üyesi bilmiyorum bateriye olan aşkımdan mı  böyle düşünüyorum? yine de bende ayrı bir yeri var onun.

08.02.2007 18:33:37
kerem kabadayı biricik abim benim. kendisiyle hiç yüzyüze konuşma ya da tanışma fırsatı yakalayamadıysam da abimmiş gibi hissediyorum çünkü o çok uzakta bile olsa o pozitif enerjisini benim ruhuma kadar yayabiliyor bu da ister istemez onu sevmeme sebep oluyor Smiley onu gerçekten çok seviyorum, çok sempatik ve tatlı bir insan. soyadının kabadayı olması kibar oluşuyla zıtlaşsa da aslında kerem abi her şeyiyle mükemmel bir insan Smiley hayatımda tanıdığım en iyi, en başarılı, en işini severek yapan baterist o. sayesinde bende bateri aşkı doğdu, onun gibi bir baterist olmayı ben de çok isterim ama asla olamayacağımı biliyorum. çünkü kerem abi tek! bir tane! kimse onun yerini tutamaz, kimse onun gibi olamaz Smiley (keşke bana bateri dersi verse Cheesy ) kendisine bayılıyorum desem tam duygularımı ifade ediyor olabileceğim sanırım Wink o davula her vuruşunda gözlerini kırpıştırışını oturup da saatlerce izlesem sıkılmam Cheesy çok sevimli oluyor o zaman Smiley bunun yanında kendisi son derece mütevazi, sıcakkanlı, bilgili, deneyimli ve çok karizma bir insandır Grin ömrü zaten okumakla geçmiş adamın -ki hala geçiyor da- o yüzden o engin bilgisine çıkıp da kimsenin bir laf söyleyebileceğini sanmıyorum.doktoralara kadar götürmüş işi, bana tebrik etmekten başka hiçbir şey düşmüyor. kendisinin de dediği gibi "öğrenmenin yaşı yok." ama ben o yaşımda hala okuyor olamam, o kadar katlanabilmek için de bir sabır, istek ve çalışkanlık gerek ki bunlar da kerem abide had safada mevcut zaten Wink sakalı zaten bir tarz ve kendisine çok yakışıyor. hatta kerem kabadayıyı kerem kabadayı yapan şey sakalları Tongue tüm karizmasını sakallarına borçlu. Tongue tabi şaka bunlar, onun tavrı ve duruşu yeter zaten Smiley hem yanlış anlaşılmasın ben kendisini çok yakışıklı bulurum, gözlerinin rengi de muhteşem.... ee kimin abisi Tongue neyse bu kadar cıvıtma yeter adam gibi sözlerime devam ediyorum Smiley iyi ki var kerem abi. onsuz bir mvö'yü düşünmek istemiyorum. ki düşünemem de. çünkü onsuz mvö denen şey olmaz!
kendisi çok da güzel sözler yazıyor bence (bakınız.sabahın köründe) o sözler ile yanlış bulduğu şeyleri yüzümüze vuruyor adeta.sesi de çok güzelmiş ama ben malesef daha dinleme şerefine erişemedim Smiley onun hakkında söyleyeceğim o kadar çok şey var ki. ama kelimelere dökemiyorum. çok düşünceli, dünya sorunlarının farkında olan ve bunları düzeltmek için elinden geleni ardına koymayan (bakınız. Küresel BAK ), sıcak, örnek alınacak nadir insanlardan biri. açıkcası bu devirde onun gibi insan zor bulunur. Grin ses tonunu ve konuşmasını da çok beğeniyorum. çok yumuşak bir sesi var ve konuşurken seçtiği kelimeler, kurduğu cümleler o kadar anlamlı ve güzel ki "otur da sabaha kadar dinle kerem'i" dedirtiyor insana... siyasetle iç içe olmasından memnunum, öyle ki siyaset ona müzik kadar yakışıyor diyebilirim. red dergisindeki yazıları ile ne kadar bilgili, duyarlı ve hassas bir insan olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır kendisi... harun abiyle çok yakın arkadaşlar diye olmalı ki ben bu iki insanı düşünceleri bakımından biribirlerine benzetiyorum...
"merhaba nasıl gidiyor araba" esprisini yaparkenki halini düşünüyorum da, insan espriye gülmese bile kerem abinin o anki tatlılığından gülesi gelir Grin Grin müzik ve siyaset dışında bir de fotoğrafçılıkla ilgilenir ki ben çektiği fotoğrafları çok beğeniyorum. (http://sandino.deviantart.com) duman'ın köprüaltı klibinde oynamıştır (ama niye oynamış sebebini bilmiyorum Smiley ). bence çok zeki bir insan o yani yüzüne baktın mı bile kendisinden zeka fışkırdığını anlayabiliyorsun Cheesy giyim tarzı da çok güzel. üstelik resmi sitedeki bir fotoğrafta eline bass gitar almıştı, bass da yakışmış kendisine. kerem abiye ne yakışmaz ki Smiley demokrat oluşunu çoook takdir ediyorum, hatta grubun en demokratı. ee boşuna bu devirde zor bulunur demiyorum! gerçekten demokrat olan kaç insan kaldı ki şu dünyada?
bateri çalışı hakkında detaylı bir kaç şey söylemem gerekirse şu konuda ciddiyim ki ben onun üstüne baterist tanımam Wink öyle ki bazen mor ve ötesi şarkılarında herşeyi bırakıp satece bateriyi dinliyorum. o bagetler ellerinden hiç eksik olmasın kerem abi! ritimlerin sadece şarkıları değil, bizim hayatımızı da haraketlerindiriyor... ayrıca işini ne kadar sevdiğini ve işine ne kadar önem verdiğini birçok şekilde belli ediyor kendisi. örneğin; özel bateri yaptırması gibi (markası ezelmiş...).
son olarak kerem abiden üç istekte bulanacağım: (burayı hiç okumayacak olsa da...)
1. lütfen bir kez şarkı söyle Smiley o kadar çok merak ediyorum ki sesini. eminim ki mikrofan da eline çok yakışacaktır sevgili abicim Wink
2. hayat önüne çok zor bir engel çıkarsa bile (ki biliyorum aslında sen onların hiçbirine takılmazsın...) lütfen bizi o" bizi kendimizden alan" ritimlerinden eksik etme!
3. hergün kendine bir önceki günden daha iyi bak...

ARKADAŞLAR BEN BİR ŞEYİ MERAK EDİYORUM BİLEN VARSA LÜTFEN PAYLAŞSIN.ŞU ANDA MOR VE ÖTESİ GRUBUNDA KEREM KABADAYI VE HARUN TEKİN DUYDUĞUMA GÖRE BİR OKULA GİDİYORMUŞ BİR RÖPORTAJINDA OKUDUM OKULUMUZA DEVAM EDİYORUZ DİYORDU.ACABA BİLEN VAR MI HANGİ OKULDA OKUYORLAR?Huh?

sen amerika eğitiminden bahsediyorsun. bir ara harun abi ve kerem abi amerikaya eğitime gitmişti. müziğe yönelik bir eğitimdi o. sadece 1 dönem sürmüş. bir röportajlarında yazıyordu. hatta okulun adı, ayrıntılar falan da yazıyordu ama ben hatırlamıyorum... Smiley

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [ 24 ] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56