|
||
evet bence de yakışır ya isim güzel ama soyadıyla biraz ilgisiz bir karakteri var anlaşılan iyi kide böyle yoksa onu böyle sevmezdik
|
||
|
||
vay be pelin o kadar akıcı anlatmışsınki hiç okurken sıkılmadım.daha önce de dediğim gibi senin adına çok sevindim.artık darısı bizimde başımıza ![]() kerem de baya kendini geliştirdi bravo valla. |
||
|
||
| pelin ya canım aklına konuşmalardan bir şeyler gelirse yazarsan çok sevinirim... | ||
|
||
vay be demek istiyorum ne güzel kerem abimizle tanışmışsın inşallah bir gün ben de tanışırım. anlattıkların için sağol üşenmeden yazmışsın keyif alarak ve biraz da kıskanarak okudum okumayacağımızı düşünmen kötü olmuş ama kerem abimizle ilgili bir şeyi biz kaçırır mıyız üstelik sen üşenmeden yazmışsın biz okumaya üşeneceğiz çok ayıp neyse bilgiler için çok çok sağol keşke ben de böyle bir şeyler yaşayabilseydim ama benim bu küçük ilçede bir kafede otururken kerem abiyle tanışmam bence imkansız ama olsun benim umudum hala var elbet bir gün
|
||
|
||
| Saygıdeğer bateristimiz yarın pek yoğun ; "15 Mart 2007 Perşembe 13.00 Ankara -DTCF Kerem Kabadayı- Bülent Aydın 15 Mart 2007 Perşembe 16.00 Ankara - CEBECİ Kerem Kabadayı- Bülent Aydın 15 Mart 2007 Perşembe 19.00 Ankara -VİŞNELİK Kerem Kabadayı- Bülent Aydın " (www.kureselbarisveadalet.org/bak sitesinden alıntır.) |
||
|
||
| benim de gruptaki favorim kerem kabadayı... duruşu çok hoşuma gidiyor. gerek çıktığı programlarda görüşlerini belirtirken kullandığı kelimeler, gerek bateriyi hissedişi çok güzel... hele bir de resmi sitedeki fotoğrafları çok orjinal. BÜYÜK DÜŞLER GÖRMEMİ SAĞLIYORSUN KEREMM... | ||
|
||
| arkadaşlar, kerem kabadayı bateride mükemmel aksak ritimleri çok çok iyi yapıyor teknik olarak. herkesin bir numara dediği burak gürpınar'dan yüksek büyük düşler albümünde durma öyle'de çalıyor yine. adam çok soğuk görünüyor ama bu ona daha hoş bir görüntü veriyor. bateriyi bir robot gibi çalmasına rağmen mükemmel bir tuşesi var timing de çok çok iyi yani anlayacağınız kerem kabadayı aşmış bir insan. | ||
|
||
| benim bateriye karşı bakış açımı değiştirmiştir kendisi. hatta özenip bir dönem bateri çalmak istemiştim ama insanlar kızların bateri çalamayacağı konusunda çok büyük bir önyargıları var malesef!!! | ||
|
||
Saygıdeğer bateristimiz yarın pek yoğun ; "15 Mart 2007 Perşembe 13.00 Ankara -DTCF Kerem Kabadayı- Bülent Aydın 15 Mart 2007 Perşembe 16.00 Ankara - CEBECİ Kerem Kabadayı- Bülent Aydın 15 Mart 2007 Perşembe 19.00 Ankara -VİŞNELİK Kerem Kabadayı- Bülent Aydın " (www.kureselbarisveadalet.org/bak sitesinden alıntır.) gerçekten çok yoğun! ordan oraya sürekli.nasıl yetiyor anlamıyorum! :-/ |
||
|
||
Saygıdeğer bateristimiz yarın pek yoğun ; "15 Mart 2007 Perşembe 13.00 Ankara -DTCF Kerem Kabadayı- Bülent Aydın 15 Mart 2007 Perşembe 16.00 Ankara - CEBECİ Kerem Kabadayı- Bülent Aydın 15 Mart 2007 Perşembe 19.00 Ankara -VİŞNELİK Kerem Kabadayı- Bülent Aydın " (www.kureselbarisveadalet.org/bak sitesinden alıntır.) inanmıyorum yeni haberim oluyor..bilseydim önceden gitmeye çalışabilirdim.hatta bugün ablam kerem abimizi odtü de görmüş demek bu yüzden... |
||
|
||
| gerçekten çok iyi bir baterist | ||
|
||
| yha karizmatik sakalının ötesinde karizmatik... süper baterist (robot gibi yha sadece bir yere odaklanıyor o an aklından başka bir şey geçmediğine emin gibiyim sadece davulu var... davulu ile bütünleşiyor) ama çok sevdiğim bir insan yani grup elemanı olarak değil yani ünlülerden kimi seversin? = harun tekin, kerem kabadayı, kerem özyeğen, burak güven derim... yani mor ve ötesi demem! neden bilmiyorum ama ayrı ayrı bir bütün onlar! | ||
|
||
| Yok robot gibi değil bateri çalarken gözlerine dikkat etmenizi tavsiye ederim bende biri sayesinde dikkat etmiştimde çok güzel ritim tutuyor gözleriyle.Kapanıp açılıyor bateriye verilen normal tepki değil onun ki ritim duygusundan olsa gerek . | ||
|
||
| KEREM GİBİ Hava kurşun gibi ağır!! Bağır bağır bağır bağırıyorum. Koşun kurşun erit- -meğe çağırıyorum... O diyor ki bana : - Sen kendi sesinle kül olursun ey! Kerem gibi yana yana... "Deeeert çok, hemdert yok" Yürek- -lerin kulak- -ları sağır... Hava kurşun gibi ağır... Ben diyorum ki ona : - Kül olayım Kerem gibi yana yana. Ben yanmasam sen yanmasan biz yanmasak, nasıl çıkar karan- -lıklar aydın- -lığa... Hava toprak gibi gebe. Hava kurşun gibi ağır. Bağır bağır bağır bağırıyorum. Koşun kurşun erit- -meğe çağırıyorum..... Nazım Hikmet şiirdeki kerem'in hangi kerem olduğu belli ama şiiri okurken benim aklıma kerem abi geldi.hani o da böyle insanları bilinçlendirmeye çalışıyor,bir yerlere çağırıyor.şiirde de koşun falan böyle bir çağrı havası var.sonra "ben yanmasam sen yanmasan biz yanmasak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa" sözü de kerem abi'ye yakışır gibi geld,yani birimiz bazı şeyleri feda etcez ki aydınlık günler gelsin.tam kerem abilik,bence!
|
||
|
||
![]() bu fotoğraftan dolayı "rock aleminin en kabadayı babası" lakabını hak eden örnek aldığım biricik insan,biricik davulcumuz!
|
||