|
||
| peki kerem abinin küresel bak çalışmalarının tarih ve yerlerini nasıl öğreniyoruz??(siteye bakındım ama göremedim) |
||
|
||
| bu aralar yok sanıyorum."dön evine bush" kampanyasının toplantılarını bitirdiler.şimdi normal haftalık toplantı yapıyorlar.kerem abi onlara da katılıyordur heralde.kadıköydeki toplantılar çarşamba günleri 19.00da "nemesis cafe"de oluyor.tabi kerem abi'nin gidip gitmediğini bilmyiorum.kerem abi'nin özel bir söyleşisi olduğu zaman da zaten küresel bak'ın sitesinde duyuruluyor,oraya bakarsan olduğu zaman öğrenirsin. | ||
|
||
| ya bir şey diyeceğim hani siteye girmeden önce bir resim var ya hani altında ''siteye giriş'' falan yazıyor işte o resimde kerem abimin taktığı rozet pentagram yıldızımı??? (ya lütfen cevap vermeden silmeyin çünkü bunu öğrenmek benim için çok önemli) | ||
|
||
| grubun ağır abisi..felsefeye düşkün insan..hayatının her alanında protestolarını sürdürebilecek insanüstü düşünür. | ||
|
||
| zekasına aşık olup hayran kaldığım ve biraz da tırsdığım şahsiyet | ||
|
||
![]() çok sevimli değil mi?
|
||
|
||
![]() hiç değişmemiş gibi.aynı ifade yine..
|
||
|
||
çok tatlı ya!küçükken bile bir başka bakıyormuş...her küçük çocuk masum masum bakar ama kerem abimiz sanki bekleyin yakında grup kuracağız arkadaşla bir sürü fanımız olacak başarılı işlere imza atacağız bu şu protesto edeceğiz gibi bir ifade var sanki ya da ben bunadım arkadaşlar
|
||
|
||
| bence onun gibi baterist yok bu ülkede. gerçekten süperrrrr bir de bir ropörtajda denizden babam çıksa yerim demişti bir gün konserine gelirken sana bir hediye getireceğim (tabii kokmazsa)
|
||
|
||
Burak Gürpınar halt etmiş....Kerem 1 numara...Öyle bateri çalarken kafa mafa sallama dalga işi bunlar geç.......Çalmaya bakacaksın ağırbaşlı olacaksın Şekil 1 deki gibi
|
||
|
||
| kerem'in ritmi, hissettikleri ve en önemlisi de çalarken birşeyler keşfetmesi her ritim ayrı bir dünya her şarkı kerem'in içine yolculuk... bana tattırdığın bütün yolculuklar için sonsuz teşekkürler.. |
||
|
||
| kerem kabadayı baterisinin çalarken öyle kapılıyorku sanki dünyada değilmiş gibi |
||
|
||
| EN İYİ DAVULCU VE BATERİ ÇALAN ARKADAŞ ZEKİ MUHTEŞEM KAFASI ÇALIŞAN MANYAK ABİMİZ.YETENEK FIŞKIRAN KEREM AB,İMİZ AH BİR BURALARA GELSENİZ... | ||
|
||
| bence çok iyi burak ve kerem süper ikisi de güzel çalıyor her ay red dergisinde yazdığı yazıları okuyorum kısaca süper. |
||
|
||
| kerem kabadayı tektir:) kerem kabadayı tarzdır:) kerem kabadayı cooldur:) kerem kabadayı mor ve ötesinin biricik ve kendine ait özelliği olan üyelerden en nadidelerden biridir:) kerem kabadayı kerem kabadayıDIR!!!:) |
||