|
||
| [/colore bateri çalarken]Kerem Kabadayı gerçekten de sahnede bateri çalarken çok asil.Özellikle ışıkların sadece onu gösterdiği anlarda zamanı durdurmak istiyorum.Ayrıca merak ettiğim birşey:Hem mimarlık tarihi profesörlüğü(yanlış hatırlıyorsam özür dilerim)hem de baterist olmak.İnsan iki işi birarda yapabilir;ama biri sanki çok resmi diğeri de daha rahat bir iş.Belki de bu işin içinde olmadığım için böyle düşünüyorum,yanılıyor olabilirim. Ben hem hukuk okumak istiyorum hem de ressam olmak.Kerem Kabadayı'yı tanımadan önce bunları birarada yapamayacağımı düşünüyordum;ama artık bu düşüncemi unutalı çok oluyor ve ben başta o olmak üzere grubun sahnedeki her hallerini tablolara çizmek istiyorum.Dahası sergi açmak ve onları çağırmak istiyorum.ONLAR HER HALİYLE BİZLERE ÖRNEK SÜPER BİR GRUP |
||
|
||
| profesör değil galiba ya ;Dyüksek lisans yaptı ve mimarlık tarihi üzerine doktora yapıyor diye biliyorum | ||
|
||
profesör değil tabii ki de, yani şimdilik değil. ama 40lı yaşlarda prof olarak görürüz kesin! doktora yapıyor dediğin gibi.
|
||
|
||
kerem ve robot arkadaşlar iyi misiniz ya sizce gerçekten robot gibi.... neyse görüşlerinize saygılı davranalım ama bana göre kerem asla robot gibi çalmıyor!!!!kerem çalarken bateriye öyle yoğunlaşıyor ki ritimlerin içinde kayboluyor...davulun ritimlerine karşı yapmış olduğu refleks göz kırpmalarıysa onun zaten robot olmadığını gösteriyor...ayrıca o kadar özel çalıyor ki mimizklerini falan görmeniz lazım...ankara odtü konseri boyunca kameramla kerem'i çekip yaptığı haretleri, mimiklerini, gruptaki diğer elemanlarla nasıl göz işaretleriyle anlaştıklarını görebildim...bütün bunlara dikkat etmeden nasıl robot gibi diyebiliyorsunuz bunu anlamıyorum...bunun için tek bir şey söyleyeceğim bilgisizce yapılan görüşler küfür gibidir!!!! eğer tekrar kerem'in bateri çalışına dönersem KEREM BATERİ ÇALARKEN YENİDEN DOĞUYOR...şebonun dediği gibi yeniden doğup gelse bateri çalan adamlardan olurdu o.... ben kerem bateri çalmasında öyle büyük bir zevk duyuyorum ki mor ve ötesi'nin bütün şarkılarında şarkıların içinden bateriyi ayırt edp tek dinlemeye çalıyorum..çünkü kerem'in baterisi sözlere eşlik ediyor ve kerem baterisinin ritimleriyle resim yapıyor...hayallerimi su yüzüne çıkarıyor....kerem benim için çok özel bir baterist ve çok özel bir İNSAN!!!! |
||
|
||
| sevgili vega robota benzetmek bilgisizce yapılan bir yorum değildir...kişisel hissediştir yani bir insanın bir kişi hakkında ne hissettiği bilgisiyle alakalı değildir!!! | ||
|
||
| Ben,pek çok bateristi çalarken terden geberirken gördüm.Adamlar ölüyorlardı aynı anda hem kollarını hem bacaklarını salla dur...bateri gerçekten çok zor çalınabilen bir alet..E haliyle de adamcağızlar çok yoruluyor,terliyor,ister istemez belli ediyorlar yorgunluklarını... Ben,Kerem Kabadayı'yı gördüm.O,'pek çok' bateristlere benzemiyordu.O bizim içimizdeydi.Yoruluyor,terliyor ve aynı zamanda gözlerindeki o yemyeşil hazindeki zümrütlerle pek çok şeyi anlatıyordu. Robot dediğimiz şeyin hatası olmaz,hatasız kul olmaz.insanlar hataları oldukları için mükemmeldirler.Robot dediğimiz çok fonksiyonlu tenekenin duyguları da yoktur.Bu yüzdendir ki,Kerem Kabadayı gözleriyle bize 'bizim' duygularımızı anlatıyordu.Bu yüzdendir ki,Kerem Kabadayı bir robot değildir.Bize hayallerimizin hızlı bir tren olduğunu,peşine 'İNANÇ-UMUT EKSPRESİ' ile düşebileceğimizi,yolunda gitmeyen,doğru olmayan bir şeyler varsa isyan etmemizi yine yeşil zümrüdüyle anlatan Kerem Kabadayı idi.... BEN,KEREM KABADAYI'YI GÖRDÜM. |
||
|
||
| sana sonuna kadar katılıyorum en iyi şekliyle anlatmışsın bu ''robot gibi çalıyor'' saçmalığını özür dilerim saçmalık derken kimseye hakaret etmek istemiyorum yanlış anlamayın beni sadece robot gbi çalıyor demesi beni biraz rahatsz etti gerçekten konu çok uzadı burada kapatıyorum sustum...
|
||
|
||
kimse burada kerem abi için "robot gibi çalıyor" derken kötü niyetli demedi. kerem abinin pek hareket etmeden dikkatlice çalışından şakayla karışık dendi bu. robotların duyguları yoktur falan diyerek olayı derinleştirerek abarttınız. hiç gerek yok. herkes kendine göre haklı elbette ama bunun tartışılması bile saçma. mümkünse robot meselesi daha fazla uzamasın. herkes kerem abi hakkında istediğini düşünebilir arkadaşlar
|
||
|
||
| Onun bilgisine ve duyarlılığına hayranım. | ||
|
||
| ya hahkikaten bu robot meselesi amma uzamış ya...bu sadece kerem kabadayı nın bateriyi çalarken sabitlenmesi ile ilgili yapılmış bi benzetme olarak düşünülebilir, pelin_gece nin de dediği gibi( örneğin burak gürpınarı bi düşünün bazen hızını alamayıp ayakta çalıyor) , duygusuzluğuna kadar getirilebilmiş olay... | ||
|
||
| çok duyarlı ve cesur | ||
|
||
| konuyu uzatmayın dedim uzattınız ve kendi aranızda tartışmaya girdiniz. mesajlarınız silindi. umarım artık bir nokta koyarsınız sevgili vega ve bihtermvo. | ||
|
||
duyarlı, başarılı bi müzisyen, kibar ve çok yakışıklı
|
||