|
||
Kerem abiyi kimse tutamaz
|
||
|
||
| ne kadar sanslılar var bir ben görmedim baterinin ardındaki hazineyi ... ... | ||
|
||
| hiç tanışma fırsatım olmadı ama konserler de seyrettim hep.ayrıca son derece duyarlı ve mükemmel bir baterist. | ||
|
||
| Benim favorim Kerem Kabadayı'dır.Aslında hepsi işini iyi yapıyor ama çok ilgi çekici.Gruba ahenklik katıyor. O resimler nerelerde çekilmiş haberi olan var mı? Büyük resimler... |
||
|
||
Ayrı ayrı yazacağına mesaj düzeLTTen ekLemek isTediğin mesajına ekLesene.ALt aLta mesajLarın hoş gözükmüyor. =Pp Hangi resimLerden bahseTTiğini anLamadım ama konseRLerdendir büyük ihtimaL.
|
||
|
||
| "Kerem Kabadayı Kadıköy Kahve Bahane'de! Kerem Kabadayı, 30 Haziran Cumartesi saat 19:00'da Kadıköy Kadife Sokak'ta bulunan Kahve Bahane'de Meclise Ufuk Gerek İnisiyatifi tarafından düzenlenen 'Gençlik Değişim İstiyor' başlıklı söyleşiye konuşmacı olarak katılıyor." www.morveotesi.com |
||
|
||
gülben ergen'li komik örnekler veren kişi! ![]() bakınız: "Mesela düşünmek lazım Gülben Ergen sahneye neden uçarak geliyor? " "Neden Gülben Ergen gibi davranıyorsun?" |
||
|
||
İyi baterist Ve düşüncelerine Sonsuz ama Sonsuz saygım var.Cok güzel çalıyor gercekten birde tipine gelince yani güzel sakallarına hastayım benimde varda onun ki gibi degil yani yinede cok iyi bir müzisyen ve müzisyen olmasına rağmen insanlık degerlerinide kaybetmemiş bir insan
|
||
|
||
| Keşke grup olarak Kocaeli Fuarı'na gelebilseniz. Kerem Kabadayı :En siyasi kişilik,mütevazi,düşünceli,çok yakışıklı ve tüm olumlu yönler........ Hemen gelirim... ![]() |
||
|
||
| Rolling Stone, ilk sayıda Mor ve Ötesi dosyasında Harun Abi Gülben Ergen konusunu anlatmıştı: http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,5806.0.html buyrun burada. |
||
|
||
kerem kabadayı gibi birini yapılırmı bu yahu harun abiyi protesto ediyorum
|
||
|
||
| YÜZÜNDEN GİTMEYEN ACI GÜLÜŞTE HİÇ SÖNMEYEN YANGINLARIN İZİ VAR.... şebnem ferah şarkısında böyle diyor..bende kerem için böyle düşünüyorum o eşsiz bir baterist.....usta...çok kültürlü...ve biricik kerem abimiz...canımız.... |
||
|
||
emile zola'nın meyhane adlı romanında bir karakterin lakabı "altın ağız". çenesindeki sarı sakaldan dolayı ona öyle diyorlarmış. ben bunu kerem abi'ye yakıştırdım. sakalı sarı değil ama söyledikleri altın gibi değerli. o da "altın ağız"!
|
||
|
||
| çok güzel yakıştırma çok beğendim en kısa zamanda bu kitabı okuyacağım demek ''altın ağız'' çok güzel ya | ||
|
||
evet ya bencede çok güzel bir yakıştırma bende okumak istiyorum o kitabı yani okumazsam çatlarım
|
||