|
||
| Kerem Kabadayı'nın Ufuk Uras mail grubuna attığı bir mail daha: uzak da yakın Uzaktakiler ve yakındakiler diye ayrılmadan, hatta bir iki mesajda gördüğümüz gibi, sosyal demokratlara karşı sosyalistler diye gerilmeden, anmamız gereken bir nokta var bence. Madem önümüz yerel seçimler, Devrimci Belediyeler Derneği'ni, toplumcu belediyeciliği hatırlamakta fayda var bence. 1973 ve 1977 yerel seçimlerini, Vedat Dalokay'ı, Ahmet İsvan'ı, Aytekin Kotil'i hatırlayıp, bir de gecenin geç vakti olsa da bizlere geçmişe dair bir iki güzel şeyi hatırlatan Ahmet Priştina'nın adını unutmamak gerekir. Bunun dışında, sol içerisinde hamasetçi gelenekçilik ve örtülü milliyetçiliğe savrulan sapmalarıyla, sosyalist solu bölmek, paramparça etmek ve gerçekten özgürlükçü, demokrat ve enternasyonalist küllerinden yeniden doğuşunu izlemek boynumuzun borcudur. Sosyalist partilerin içine kadar işlemiş olan örtülü millliyetçilik varyetesiyle bir araya geleceksek, peşinen belirtmeliyim ki, savaş tellalı Baykal'dan bile daha büyük bir çöküş bizleri bekler. Bu iletişim listesinin halen tartışılmakta olan kullanım gayelerini aşmış olmam ihtimalinden dolayı tatmakta olduğum tekinsizlikle beraber, Sevgiler, saygılar, kerem kabadayı |
||
|
||
| daha önce yazdığım mesajla başkalrını rahatsız ettiysem özür dilerim onu siliyorum.... Patlican konserinde bir ara baterinin başında bir şey oldu galiba oturduğu sandalye altından kayar gibi oldu bir anda sandalyeyi tekrar kendine öyle bir hızla çekti ki belini incitti sandım.Ama öyle bir hızla çekti ki yani böyle kaldım televizyonun başında diyelimki sandalyeyi çekemedi sandalye altından düştü e o zaman şarkı gider.Ama o öyle bir anda sandalyeyi çekince çok tuhaf ama vay be ne beceri diye düşündüm
|
||
|
||
| kerem özellikle davranışlarıyla çok hoşuma gidiyor ve de bateri çalışı yeterince hareketli | ||
|
||
| Duruşu Ve Davranışları Duruşu Çok Sakin Ama Bateri Nin Başına Geçince Başka Biri Oluyor... | ||
|
||
| yaaa kerem'in adını bilmiyordum teşekkür ederim.grupta harun'dan sonra en çok sevdiğim kişi.ben de bateri çalmayı çok isterdim............ | ||
|
||
| siyasetten her zaman için nefret ettim.seçme şansım olsaydı birçok insanoğlunun ulaşamayacağı doğa güzellikleri olan ve zararsız hayvanların yaşadığı ilkel bir kabile toplumunun üyesi olmayı yeğlerdim ve gözüm açılmadan ölmeyi;ancak Türkiye'de yaşıyorum ve bu yıl ben de oy kullandım.Sinan Özbek Bey benim içimde güvensizliğe sebep olacak sözler söyledi."...birleşik güçlerle hareket edememenin sonucu..."Aslında siyasette varolan bir ana güç var da biz mi bilmiyoruz?Yani bu yazıdan anladığım biz ne yaparsak yapalım ülkeyi siyaseti eline geçirmiş bir güç var ve sonuç her zaman için onların istediği gibi olacak.Acaba verilen oylar mı değiştiriliyor?Sinan Bey o kadar kesin konuşmuş ki bu güçlerle bağlantısı olduğıu konusunda endişe içindeyim.Okuduğuma göre kendisi felsefe grubunda,şayet öğretmense(yazıdan anladığım bu)öğrencilerini bu tür düşüncelere kaptırmıyor olmasını ümit ederim.Anlaşılır bir örnekle açıklayacak olursak virüsler insanı öldürmek için daima çoğalmayı tercih ederler.Son olarak dileğim ülkemin her kesimindeki kurumda eğer bir seçim olacaksa bunu insanlar çıkar için değil gerçekten kendileri istedikleri için seçiyor olsun. | ||
|
||
rolling stone daki yazıda volkan gürkan kendisi hakkında "grubun arakçısıdır" demiştir ![]() şarkılar da her şey bittikten sonra söylermiş onu burdan şunu şurdan aldım diye
|
||
|
||
| Ya işte uzun lafın kısası:''Mükemmel Biri'' herşeyiyle!!! Çok büyük hayranıyım!!! | ||
|
||
| mütevazi olabilir ama bunu nasıl bilebiliyorsunuz? |
||
|
||
mütvazi olabilir ama bunu nasıl bilebiliyorsunuz? insan hal ve hareketlerinden konuşmasından ve duruşundan kendini belli eder öyle değil mi
|
||
|
||
mütvazi olabilir ama bunu nasıl bilebiliyorsunuz? allahın hikmeti....algılama yeteneğimiz var
|
||
|
||
| düşünceleri ile güzel insan sakalına hayran olduğum insan kerem kabadayı.onun davulculuğu ve ağırlığı tartışılmaz. | ||
|
||
| Bu sabah kahvaltı ederken CNN Turk'de Barışa Rock ı gösteriyorlardı aklımdan geçti Kerem Abi'de çıkar konuşur dedim.Neyse çıktı benim suratım böyle oldu 8D her neyse ben hemen önüme döndüm yoksa babam kanalı değiştirirdi =( sakalına uyuz oluyor çünkü zaten orda gösterdikleri bonus kafalı çocuğa da laf sokuşturuyodu saça bak diye zaten Kerem Abi'nin ne söylediğini de tam anlamadım =( |
||
|
||
| BarışaRock Söyleşiler; 24 Ağustos Cuma : >> Bir Umut derneği söyleşisi - İşçilerin-işsizlerin dünyuasında dayanışma deneyimleri >> KEG söyleşisi – Seçimler ve yeni siyasal seçenekler (Atilla Aytemur, Kerem Kabadayı, Pelin Batu, Roni Margulies) >> 18:00-19:30 SaKa söyleşisi – Gençlik değişim istiyor 25 Ağustos Cumartesi >> Yeniçağ gazetesi söyleşisi – Kıbrıs sorunu ve çözüm önerileri, halkların kardeşliği (Kıbrıs'ta mücadele eden aktivistlerin konuşmaları) >> 16:00-17:30 78'liler Vakfı söyleşisi – Memleketini nasıl sevmek (Tanıl Bora) >> 16:00-17:30 Güvercin inisiyatifi ve Mark La Vine - Medeniyetler çatışması ve Türkiye'de azINLIK olmak >> 18:00-19:00 Küresel BAK forumu – Barış Forumu >> 19:15-20:15 Irkçılığa DurDe kampanyası forumu (Baskın Oran/Roni Margulies) 26 Ağustos Pazar >> 12:30-14:00 Bir arada yaşamı savunalım kampanyası aktivistleri tartışıyor >> 14:15-16:00 Murat Meriç-Ragıp İncesağır - 1970'lerden bugüne politika ve müzik >> 16:30-18:30 KEG forumu – Küresel ısınma, su sorunu ve bildiğimiz yaşamın geleceği (Kerem Kabadayı/Önder Algedik/Avi Aligua, Şenol Karakaş, Aysen Ataseven) >> 18.30-20.00 78'liler Girişimi söyleşisi – 78'liler milliyetçilikle hesaplaşıyor |
||
|
||
| ben de bir iki gün önce ntv'de gördüm kendisini,barışarock'a seyirci ve dinleyici olarak katılmıştı.barışarock'ın savunduğu fikirlerle ilgili kısa ve güzel bir konuşma yaptı. | ||